Ρεβεγιόν στο Event!

16.12.2003
Για το "ειδικό" κοινό που επιθυμεί να κάνει ένα...έντεχνο ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η καλύτερη λύση είναι το Event. Το φιλότεχνο "σαλόνι" της πόλης με τις εκθέσεις έργων Ελλήνων καλλιτεχνών
Για το "ειδικό" κοινό που επιθυμεί να κάνει ένα...έντεχνο ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η καλύτερη λύση είναι το Event. Το φιλότεχνο "σαλόνι" της πόλης με τις εκθέσεις έργων Ελλήνων καλλιτεχνών και την προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα, έχει σχεδιάσει μοναδικά ρεβεγιόν, διαφορετικά για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Μπιλινίς με μους από σλινόριζα και αυγοτάραχο Μεσολογγίου
Γαρίδες φλαμπέ σε σως από καραμελωμένη σαμπάνια συνοδευόμενες από αγριόρυζο
Σαλάτα με χτένια σωτέ σε μαύρη ζάχαρη, τσίκορι, σουσάμι και άρωμα τζίτζερ
Σορμπέ από φρούτα του δάσους
Καρέ αγριογούρουνου μαριναρισμένο με vinsanto και σως από μανιτάρια πορτσίνι
Ή
Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα, ξυνόμηλα και σταφίδες με σως bigarde
Τερίνα με ανθότυρο, σύκα και φρέσκο δυόσμο
Σούπα σοκολάτας με παγωτό μπανάνα και γκοφρετίνια
Καφές

Τιμή κατ' άτομο: 65 ευρώ


Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Φουα γκρα λουσμένο με καραμέλα και αχλάδι πωσέ σε μοσχάτο κρασί
Ριζότο με καραβίδες, κολοκύθα και άρωμα κύμινο, σερβιρισμένο σε τραγανή φωλιά παρμεζάνας
Μενταγιόν αστακού πάνω σε καναπέ από φρέσκα κηπευτικά και βινεγκρέτ μαύρης τρούφας
Σορμπέ από αγγούρι, λεμόνι και άρωμα μέντας
Ελάφι μαριναρισμένο με φρέσκα βότανα και κόκκινο κρασί σε σάλτσα από βατόμουρο και άρωμα grappas. Τσιπς γλυκοπατάτας. Πουρές κάστανο. Σπανάκι αλά κρεμ. Φοινόκιο μπρεζέ
Κονσομέ εσπεριδοειδών με ραβιόλια γεμιστά με τυρί ρικότα και φύλλα χρυσού
Βασιλόπιτα
Καφές

Τιμή κατ' άτομο: 75 ευρώ


Μνησικλέους 7Β, Μητρόπολη (Πλάκα)
Τηλ: 210 - 3315209