Tonino Carotone στον Διογένη: «Που 'σαι Θανάση, η γρουσουζιά να σπάσει» [photos+vds]

30.01.2017
Στον κατάμεστο χώρο του Διογένης Studio - στο πλαίσιο του Αthens Music Festival - χόρεψαν με την ψυχή τους οι θαυμαστές του παθιασμένου Tonino Carotone και των Locomondo. Μαζί τους σε ρόλο guest εμφανίστηκε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Βάσκος τροβαδούρος με την σπανιόλα συντρόφισσά του Piluka ξεσήκωσε το κοινό με την μεσογειακή punk ενέργειά του - όπως την έχει περιγράψει ο ίδιος.

Στοιχεία από ska, reggae, latin, rock αλλά και από την Ισπανική, Ιταλική, Γαλλική, και Μεξικάνικη λαϊκή μουσική πλημύρισαν τον Διογένη, που διαμορφώθηκε ανάλογα για να φιλοξενήσει αυτόν τον χειμαρρώδη καλλιτέχνη. Με το λεπτό μουστάκι και το μαφιόζικο καπέλο, σήμα κατατεθέν του, ο Τονίνο διασκεδαστικός και ευδιάθετος μίλησε ελληνικά, χόρεψε, τραγούδησε τις επιτυχίες του και το «Πού 'σαι Θανάση»... και η γρουσουζιά να σπάσει!

Η βραδιά​ ξεκίνησε με την χαρισματική Σοφία Κουρτίδου. Το βασικό πρόγραμμα άνοιξαν οι Locomondo, που απέδειξαν άλλη μια φορά ότι έχουν φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε όλους τους χώρους και σε όλες τις συνθήκες. Η ενέργεια του κόσμου απογειώθηκε με το «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» και φυσικά με το μότο «Πίνω μπάφους και παίζω pro». Μάλιστα, στο επάνω διάζωμα υπήρξαν κοριτσάκια που έκλεισαν τραπέζι μόνο και μόνο για να χορέψουν με τους Locomondo και μετά να... φύγουν! Ακολούθησε ο καλλιτέχνης έκπληξη Πάνος Μουζουράκης, που τραγούδησε εμβόλιμα, μέχρι να βγει στη σκηνή ο «e un mondo difficile», Τονίνο.

Δείτε φωτογραφίες και αποσπάσματα της βραδιάς που ανέβασαν οι χρήστες των social media:

From the rehearsal!!! What a night!!!🎷🎸🎺#locomondo #toninocarotone

A video posted by Gina Margaritopoulou (@gina_minas) on

Tonino Carotone !@Locomondo and Markos #concert #athens #locomondo #toninocarotone #music

A video posted by Gina Margaritopoulou (@gina_minas) on

X.T.