Μάικλ Τζάκσον: Μετά την κακοποίηση αγοριών κατηγορείται και από γυναίκα!

26.10.2016
Στις κατηγορίες ότι ο βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζάκσον κακοποιούσε συστηματικά νεαρά αγόρια προστέθηκε η καταγγελία μιας 42χρονης γυναίκας, που ισχυρίζεται ότι όταν ήταν μικρή υπέστη από εκείνον σεξουαλική κακοποίηση.

Η γυναίκα, που υπογράφει ως Jane Doe - ονοματεπώνυμο που δίνουν στα γυναικεία σώματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί στο νεκροτομείο - είναι σήμερα 42 ετών και υποστηρίζει ότι ο βασιλιάς της ποπ τη βίαζε επί 4 χρόνια από την ηλικία των 12. Άλλη μια υπόθεση που πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές, αφού κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7 ετώ από το θάνατο το Τζάκσον πολλοί επιτήδειοι έχουν βάλει στο μάτι την αμύθητη περιουσία του.

Η 42χρονη προσκόμισε για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της μια σειρά σημειωμάτων και επιταγών που έγραψε και υπέγραψε ο Μάικλ Τζάκσον, με φρικιαστικές λεπτομέρειες από όλα όσα υπέφερε στα χέρια του πριν από 30 χρόνια. Που βρήκε αυτές τις επιταγές; Ισχυρίζεται ότι η κακοποίησή της συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της εφηβείας και όταν έγινε 16 ετών, ο Τζάκσον της έκοβε επιταγές για να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Ο Τζάκσον ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά από το 1986 όταν εκείνη και η μητέρα της είχαν βρεθεί στο σπίτι του στο Hayvenhurst ως επισκέπτες. Υποστηρίζει ότι ο Τζάκσον τις προσκάλεσε μέσα στο σπίτι προτείνοντας την «περιοχή με τα ζαχαρωτά». Εκεί, ο Τζάκσον τη χάιδεψε στα γεννητικά όργανα, της έδωσε ένα κινηματογραφικό φιλί και έκανε μαζί της σεξ χωρίς τη θέλησή της.

Στο μεταξύ, το δαιμόνιο TMZ, δημοσίευσε την επίσημη απάντηση από την πλευρά των διαχειριστών της περιουσίας του Τζάκσον. Διαβάστε στην επόμενη σελίδα:

«Πρόκειται για ακόμη μία προσπάθεια από κάποιον να πιάσει το λαχείο κάνοντας μήνυση στην Estate of Michael Jackson, περισσότερα από 7 χρόνια μετά τον θάνατό του και 30 χρόνια ύστερα απο την εποχή που αυτά τα συμβάντα υποθετικά έλαβαν χώρα.

Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη αξίωση κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου και δεν έχει καμία ουσία. Επίσης, δεν είναι καθόλου σύμπτωση ότι αυτή η γυναίκα εκπροσωπείται από τον ίδιο δικηγόρο που εμπλέκεται και στις άλλες δυο επιπόλαιες αξιώσεις ενάντια στην Estate»