Αποτεφρώθηκε η σορός του Prince - Μυστική η τελευταία του κατοικία

24.04.2016
Με μια ιδιωτική και όμορφη τελετή κατά την οποία αποτεφρώθηκε η σορός του, αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον θρύλο της ποπ, Prince. Η ατζέντισσά του Yvette Noel-Shure δήλωσε ότι η τελετή έλαβε χώρα το Σάββατο το απόγευμα, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστή την τοποθεσία.

Σύμφωνα ωστόσο, με ρεπορτάζ τοπικών δικτύων της Μινεάπολις, φίλοι του διάσημου τραγουδιστή εθεάθησαν εκείνη την χρονική περίοδο στην κατοικία του Prince στο Paisley Park, ανάμεσά τους και η αδελφή του, Tyka Nelson, ενώ φορτηγά εταιρείας catering ήταν σταθμευμένα απ έξω.

Η ανακοίνωση της εκπροσώπου του πρίγκιπα της ποπ αναφέρει χαρακτηριστικά: «μια ιδιωτική, πανεμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε με κάποιους από τους πιο αγαπημένους του φίλους να την παρακολουθούν». Παράλληλα πρόσθεσε πως «στο μέλλον θα πραγματοποιηθεί μια τιμητική μουσική «γιορτή», χωρίς όμως να ανακοινώνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Το μέρος όπου θα φυλαχθούν οι στάχτες του ειδώλου της ποπ θα παραμείνει μυστικό, ενώ για τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα απαιτηθούν τουλάχιστον 4 εβδομάδες.