Έξαλλος ο Fat Joe με τη Λόπεζ!

15.09.2014
Η 45χρονη τραγουδίστρια δεν έχει καλή σχέση με το ρολόι της...

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) όπως φαίνεται δεν είναι και πολύ Αγγλίδα στα ραντεβού της αφού καθυστέρησε ολόκληρη την παραγωγή του καινούριου της βίντεο κλιπ χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της αργοπορίας.

Εννέα χρόνια μετά την το «Hold you Down», η 45χρονη ποπ σταρ συνεργάστηκε με τον Fat Joe για το νέο της κομμάτι «Stressin» και γύρισαν το βίντεο με διάφορα απρόοπτα. Σύμφωνα με το New York Daily τα γυρίσματα έγιναν στο Meatpacking District και το δεύτερο μέρος στο εστιατόριο Don Coqui στο Μπρονξ κι ενώ το ραντεβού ήταν στις 9 η Λόπεζ έφτασε πέντε ώρες μετά με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν όλα.

«Έπρεπε να είναι στο Μπρονξ στις 5 αλλά πήγαν στις 9 κι όση ώρα βρίσκονταν εκεί, ο Fat Joe ήταν εξοργισμένος. Δεν ξέρω αν είχε νευριάσει αποκλειστικά με τη Τζένιφερ αλλά ο χρονικός περιορισμός προκάλεσε μεγάλο άγχος.» αποκάλυψε μια ανώνυμη πηγή.

Επίσης πρόσθεσε πως όλοι στο συνεργείο ήταν εξαντλημένοι γιατί σηκώθηκαν πολύ νωρίς και τελείωσαν στις 1:30 το βράδυ αντί για τις 10 και πως πρόκειται για το πιο ακριβό βίντεο που έχει κάνει ποτέ ο Fat Joe.