Kέιτ Γουίνσλετ: Η Μάιλι έχει ξεφύγει τελείως!

02.01.2014
Η 38χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόσωπο για το οποίο μιλάνε σχεδόν όλοι στις συνεντεύξεις τους τον τελευταίο καιρό και δεν είπε και τα καλύτερα.

Η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) έγινε πρόσφατα μαμά και για κάποιο λόγο που δε θα μάθουμε ποτέ ονόμασε το παιδί της Μπέαρ (Bear) δηλαδή 'αρκούδα', ενώ στη συνέντευξη της στο Psychologies δε μίλησε μόνο για τις επερχόμενες ταινίες της Divergent και Labor Day αλλά και για τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) όπως πολλοί τώρα τελευταία.

"Ακούς τρομαχτικές ιστορίες για τέτοιους ανθρώπους και σκέφτεσαι ποιος τους συμβουλεύει και γιατί χάνουν έτσι το δρόμο τους. Όταν σκέφτομαι κάποια σαν τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) λέω στην κόρη μου πως είμαι στο τσακ να ανοίξω το στόμα μου και να πω τι συμβαίνει μ΄αυτό το κορίτσι. Υπάρχει κάποιος που να της λεει να σταματήσει για λίγο και να σκεφτεί τι θέλει εκείνη και ποια είναι πραγματικά; Είμαι πολύ τυχερή που πάντα ένιωθα άνετα με τον εααυτό μου" δήλωσε η 38χρονη ηθοποιός.

Επίσης ανέφερε και την επιρροή των social media που είναι ένας εφιάλτης για τους νέους καλλιτέχνες και δε μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν την τόσο άγρια κατάσταση που επικρατεί με την υπερέκθεση τους.

Κ.Π