Τι κάνουν οι καυτές στρίπερ όταν πάνε σπίτι τους;

02.01.2014
Πώς είναι η ζωή μιας χορεύτριας σε στριπ σόου όταν κατέβει από τη σκηνή και γυρίσει σπιτάκι της; Κρίνοντας από τα φωτογραφικά πορτρέτα του Μπράουεν Πάρκερ Ρόουντ (Bronwen Parker-Rhode) ο ελεύθερος χρόνος των σέξι στρίπερ είναι εξαιρετικά εποικοδομητικός. Αυτα τα κορίτσια δεν σταματούν ποτέ να κάνουν σόου! Ο λονδρέζος φωτογράφος γύρισε τα στριπ κλαμπ της γειτονιάς του και έκανε παρέα με τις χορεύτριες σε στύλο, φωτογραφίζοντας την ιδιωτική τους ζωή, στο δωμάτιό τους, σε σπίτια φίλων και στο κρεβάτι τους. Στα ωμά και παιχνιδιάρικα πορτρέτα τους ο Πάρκερ ρίχνει φως στη ζωή μετά τα στριπ κλαμπς - μια ζωή γεμάτη χιούμορ, γυμναστική, κατοικίδια, αλλά και ... ρομαντισμό! Ο φωτογράφος δήλωσε στη huffingtonpost για τη δουλειά του με τις σέξι πεταλούδες της νύχτας: «Υπάρχει σίγουρα μια διαφορά ανάμεσα στο να εμφανίζεσαι μπροστά σε κόσμο στη σκηνή και να ποζάρεις ιδιωτικά... είναι πιο προσωπικό. Και φυσικά είναι διαφορετικό να χορεύεις μπροστά σε ανδρικό κοινό για χρήματα και στο σπίτι για την πλάκα σου και έχοντας στο μυαλό σου να βγεις όμορφη για ένα πορτρέτο». Χ.Τ.

Πώς είναι η ζωή μιας χορεύτριας σε στριπ σόου όταν κατέβει από τη σκηνή και γυρίσει σπιτάκι της; Κρίνοντας από τα φωτογραφικά πορτρέτα του Μπράουεν Πάρκερ Ρόουντ (Bronwen Parker-Rhode) ο ελεύθερος χρόνος των σέξι στρίπερ είναι εξαιρετικά εποικοδομητικός. Αυτα τα κορίτσια δεν σταματούν ποτέ να κάνουν σόου!

Ο λονδρέζος φωτογράφος γύρισε τα στριπ κλαμπ της γειτονιάς του και έκανε παρέα με τις χορεύτριες σε στύλο, φωτογραφίζοντας την ιδιωτική τους ζωή, στο δωμάτιό τους, σε σπίτια φίλων και στο κρεβάτι τους. Στα ωμά και παιχνιδιάρικα πορτρέτα τους ο Πάρκερ ρίχνει φως στη ζωή μετά τα στριπ κλαμπς - μια ζωή γεμάτη χιούμορ, γυμναστική, κατοικίδια, αλλά και ... ρομαντισμό!

Ο φωτογράφος δήλωσε στη huffingtonpost για τη δουλειά του με τις σέξι πεταλούδες της νύχτας: «Υπάρχει σίγουρα μια διαφορά ανάμεσα στο να εμφανίζεσαι μπροστά σε κόσμο στη σκηνή και να ποζάρεις ιδιωτικά... είναι πιο προσωπικό. Και φυσικά είναι διαφορετικό να χορεύεις μπροστά σε ανδρικό κοινό για χρήματα και στο σπίτι για την πλάκα σου και έχοντας στο μυαλό σου να βγεις όμορφη για ένα πορτρέτο».

Χ.Τ.