Η Μπιγιονσέ εξόργισε τους θρησκευόμενους!

02.01.2014
Η 32χρονη τραγουδίστρια συμμετείχε στο Μυστικό Δείπνο λίγο πιο αποκαλυτπτική...

Λίγες μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος, η Μπιγιονσέ (Beyonce) είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις με το κομμάτι «ΧΟ» από τον ομώνυμο δίσκο της το οποίο περιέχει sample από την ανακοίνωση της NASA για την καταστροφή του πυραύλου Challenger το 1986 με θύματα επτά αστροναύτες.

Σύμφωνα με το ABC, πρώην και νυν εργαζόμενοι της NASA και συγγενείς των νεκρών εξοργίστηκαν και θεωρούν πως το κομμάτι εκμεταλλεύεται την τραγωδία για να πουλήσει και ξίνει πληγές ενώ η 32χρονη τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως το χρησιμοποίησε έχοντας διαφορετικές προθέσεις κα για να βοηθήσει όσους έχουν χάσει τους αγαπημένους τους.

Τώρα προκαλεί ξανά με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στην οποία ποζάρει με αποκαλυπτικό ντεκολτές και σέξι, κοντή φούστα μπροστά από τον πίνακα του Μυστικού Δείπνου και συγκεκριμένα στη θέση του Χριστού χωρίς καμία λεζάντα και σχολιάστηκε αρνητικά από φανατικούς και μη θρήσκους.

«Ανεξάρτητα αν πιστεύει η όχι στο Θεό, αυτή η αμφιλεγόμενη κίνηση είναι ασέβεια από μέρους της. Ο ατζέντης της θα έπρεπε να ποζάρει μπροστά από τον Ιούδα για να εγκρίνει την πόζα» έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος που δηλώνει αγνωστικιστής, δήλωσε πως πρέπει να σέβεσαι τις θρησκείες και τους πιστούς και να μην προσβάλει όσα συμβολίζει ο Χριστός για εκείνους. Η Queen B δεν έχει απαντήσει τίποτα μέχρι τώρα και ορισμένοι θαυμαστές της πιστεύουν πως πρόκειται για κάποιο καινούριο πρότζεκτ της.

Κ.Π