Γυμνοί χορευτές "συναντούν" τη μητέρα φύση

27.12.2013
Ολόγυμνοι χορευτές λικνίζονται στην αγκαλιά της μητέρας φύσης. Στροβιλίζονται, κάνουν πιρουέτες, ισορροπούν και ακροβατούν σε δέντρα και βουνοκορφές στην συλλογή φωτογραφιών του Μπερτίλ Νίλσον (Bertil Nilsson) που πραγματικά κόβει την ανάσα. Τα μοντέλα σχεδόν... μετεωρίζονται στις λήψεις του φωτογράφου και παίρνουν απίστευτες πόζες μπροστά στο φακό του, ενώ το γυμνό τους σώμα καλύπτεται μόνο από σκόνη και πούδρα. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν εξωπραγματικό, καθώς δημιουργείται η εντύπωση πως οι ανθρώπινες φιγούρες και τα τοπία προέρχονται από έναν άλλο κόσμο. «Στη δουλειά μου, που έχει πηγή έμπνευσης την κίνηση και την ανθρώπινη φόρμα, συνεργάζομαι με χορευτές και καλλιτέχνες του τσίρκου» διευκρινίζει ο Νίλσον στην ιστοσελίδα του. Η συλλογή έχει τον τίτλο «Naturally» και αυτήν την περίοδο εκτίθεται στην γκαλερί Wilms στην Ολλανδία. Γ.Οικονόμου

Ολόγυμνοι χορευτές λικνίζονται στην αγκαλιά της μητέρας φύσης. Στροβιλίζονται, κάνουν πιρουέτες, ισορροπούν και ακροβατούν σε δέντρα και βουνοκορφές στην συλλογή φωτογραφιών του Μπερτίλ Νίλσον (Bertil Nilsson) που πραγματικά κόβει την ανάσα.

Τα μοντέλα σχεδόν... μετεωρίζονται στις λήψεις του φωτογράφου και παίρνουν απίστευτες πόζες μπροστά στο φακό του, ενώ το γυμνό τους σώμα καλύπτεται μόνο από σκόνη και πούδρα. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν εξωπραγματικό, καθώς δημιουργείται η εντύπωση πως οι ανθρώπινες φιγούρες και τα τοπία προέρχονται από έναν άλλο κόσμο.

«Στη δουλειά μου, που έχει πηγή έμπνευσης την κίνηση και την ανθρώπινη φόρμα, συνεργάζομαι με χορευτές και καλλιτέχνες του τσίρκου» διευκρινίζει ο Νίλσον στην ιστοσελίδα του.

Η συλλογή έχει τον τίτλο «Naturally» και αυτήν την περίοδο εκτίθεται στην γκαλερί Wilms στην Ολλανδία.

Γ.Οικονόμου