Ο Τζάστιν παρατάει τη μουσική για το... γκολφ

27.12.2013
O 19χρονος ποπ σταρ πήρε τη μεγάλη απόφαση και φεύγει.

Πριν λίγες μέρες ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο Us radio πως αποσύρεται για να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα απ’ όλα γιατί θέλει να ωριμάσει σαν καλλιτέχνης και να επιστρέψει κάποια στιγμή διαφορετικός.

«Ο κόσμος νομίζει πως είμαι αλαζόνας αλλά δεν είμαι. Πάντα ήμουν γενναιόδωρος και νοιαζόμουν για τους άλλους. Είμαι 19 και είναι αναπόφευκτο να κάνω λάθη» είχε αναφέρει επίσης κι όλοι έλεγαν πως πρόκειται για κάποιο αστείο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η καριέρα του είναι στα καλύτερα της αλλά εκείνος στον κατήφορο.

Τελικά ο 19χρονος τραγουδιστής το επιβεβαίωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter όπου ανακοίνωσε επίσημα πως αποχωρεί και ύστερα από 45 λεπτά κι ενώ οι θαυμαστές του ήταν σε κατάσταση πανικού, πρόσθεσε πως θα τα μίντια μιλάνε πολύ για εκείνον, λένε πολλά ψέμματα και θέλουν να αποτυγχάνει αλλά δε αφήσει ποτέ τους φανς του γιατί το να είσαι belieber είναι τρόπος ζωής.

«Να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον, να συγχωρείται τους γύρω σας όπως έκανε ο Θεός. Καλά χριστούγεννα και θα ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» έγραψε για επίλογο στο δακρύβρεχτο παραλήρημα και κάπως έτσι διπλασιάζονται οι φανατικοί στις αίθουσες για την τελευταία του ταινία «Believe» και στα δισκάδικα για το άλμπουμ του «Journals». Επίσης σημείωσε πως ακούγεται ότι θα ασχοληθεί με το γκολφ τώρα που θα αφήσει τα στούντιο και τις σκηνές.

K.Π