Χριστούγεννα στο Black Duck

24.12.2013
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Μαύρη Πάπια υποδέχεται τον Άγιο Βασίλη στην ζεστή φωλιά της, εδώ στο κέντρο, στην Χρήστου Λαδά στην Πλατεία Καρύτση, και ετοιμάζεται για την πιο γλυκιά και διασκεδαστική περίοδο του χρόνου.

Για αυτό και ετοίμασε μια λίστα με τα highlights της περιόδου.

1. Η γιαγιά Duck μας μαγειρεύει καθημερινά χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από κολοκυθόσουπα με κρέμα cappuccino και κάστανο και μοσχαράκι με δαμάσκηνα και μέλι, μέχρι σαλάτα με σολομό και μπρικ και λαυράκι με αντίδια. Από χοιρινό φιλέτο γεμιστό με χουρμάδες και βερύκοκα μέχρι νοστιμότατα συνοδευτικά κρασιού.

Tip: Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το γλυκό Black Duck, με ρούμι και ζεστή σοκολάτα. Όλα τα πιάτα σε τιμές καθημερινές, και μεγάλες χορταστικές μερίδες.

2. Η κοσμική Lady Ducka Harri γνωστή πλέον για τα θρυλικά πάρτυ της καλεί τους καλύτερους djs που θα μας κρατήσουν συντροφιά όλες τις ημέρες των γιορτών με πολύ κέφι, διασκέδαση και κυρίως χορό. Μην ξεχάσετε να ξεσκονίσετε τα παπούτσια σας γιατί ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός Γιώργης Χριστοδούλου αυτή τη Δευτέρα 23 του μηνός διαλέγει μουσικές φτιάχνοντας ατμόσφαιρα άλλης εποχής, με ρυθμούς των ’30s, ’40s, ’50s και ’60s. Ενώ την Παραμονή των Χριστουγέννων τα κορίτσια του Pepper 96,6 Μαριάντζελα Σαλίχου (Athens Lindy Hop) και Λουκία Σούπουλη θα μας «κουνήσουν» με τους ρυθμούς του charleston, του swing, αλλά και των bosa nova, cha cha, ye-ye, που θα πλημμυρίσουν το χώρο.

3. Ο πάντα φινετσάτος Conte DuckNoir μας προτείνει ιδιαίτερα κρασιά που θα συνοδεύσουν το φαγητό σας.

4. Ο Salvatore Duckli αφήνει για λίγο τα πινέλα και διοργανώνει μία ξεχωριστή έκθεση bazaar στην γκαλερί του με ιδιαίτερα ρούχα, φωτιστικά, καπέλα και δωράκια σε πολύ καλές τιμές.

Μάθετε περισσότερα για τις πάπιες και τις εκδηλώσεις τους στο www.blackduck.gr

Black Duck Multiplarte –Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
Τηλ.: 210 3234760