Γκάγκα: Να μην πάει κανείς στους Ολυμπιακούς της Ρωσίας!

06.12.2013
Η 27χρονη τραγουδίστρια δσεν πτοείται από τις ποινικές διώξεις των Ρώσων και δεν σταματάει να λέει τη γνώμη της δημόσια(όπως πρέπει δηλαδή).

Πριν κάποιες μέρες ο Βρετανός Ολυμπιονίκης Τομ Ντάλει (Tom Daley) ανέβασε ένα βίντεο όπου αποκαλύπτει πως είναι ομοφυλόφιλος τονίζοντας πως σ’ έναν ιδανικό κόσμο αυτό θα έπρεπε να θεωρηθεί αυτονόητο και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) τον υπερασπίστηκε στο twitter και σε μία εμφάνιση της στο σόου του Αλαν Καρ (Alan Carr), Chatty Man σχολίασε το περιστατικό κι επειδή όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες είναι κατά της παραλογης νομοθεσίας στη Ρωσία για τους ομοφυλόφιλους, αναφέρθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς.

«Δε νομίζω ότι η Αμερική πρέπει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς. Δεν ξέρω αν μετράει η γνώμη μου στους υπέροχους πρωταθλητές και σ’ όλους όσους κάνουν προπονήσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υποτιμώ την σκληρή δουλειά τους αλλά πιστεύω πως είναι εντελώς λάθος να δίνουν τόσες χώρες χρήματα σε μία χώρα που δεν στηρίζει τους ομοφυλόφιλους. Συγνώμη αν γίνομαι πολύ σοβαρή αλλά δεν είναι μόνο ότι δεν τους δέχονται αλλά φτάνουν σε σημείο να τους δέρνουν και τους ψεκάζουν με σπρέι πιπεριού.» δήλωσε η 27χρονη τραγουδίστρια.

Να θυμίσουμε πως η Γκάγκα είχε μια μικρή περιπέτεια με τον Ρώσο εισαγγελέα Βιτάλι Μιλονοβ (Vitaly Milonov) ο οποίος ευθύνεται για τη νομοθεσία που απαγορεύει οποιαδήποτε προπαγάνδα υπέρ των γκέι και κινήθηκε νομικά εναντίον της όπως και της Μαντόνα (Madonna) επειδή σε συναυλίες τους στη Ρωσσία υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα των γκέι.

Κ.Π