Μάρεϊ: Κρατούσα το πέος του Τζάκσον κάθε βράδυ

28.11.2013
Σοκαριστικές δηλώσεις για τον βασιλιά της Ποπ από τον πρώην γιατρό του που μόλις αποφυλακίστηκε και αποφάσισε να πει όλα αυτά που τον βαραίνουν....

Mετά τις υπόνοιες που άφησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ήταν παιδόφιλος, o Κόνραντ Μάρεϊ (Conrad Murray) προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον ασθενή του, αποκαλώντας τον ναρκομανή, με ακράτεια, χωρίς συνείδηση...

«Θέλετε να ξέρετε πόσο δεμένοι ήμασταν; Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ! Έπρεπε να του βάλω έναν καθετήρα - προφυλακτικό γιατί ο Μάικλ είχε έλλειψη συνείδησης και ακράτεια. Ο Μάικλ δεν ήξερε πώς να βάζει προφυλακτικό και έτσι το έκανα εγώ για εκείνον» δεν δίστασε να πει στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

«Δεν σκότωσα εγώ τον Μάικλ Τζάκσον! Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ναρκομανής! Ο Μάικλ Τζάκσον σκότωσε κατά λάθος τον Μάικλ Τζάκσον», υποστηρίζει ο γιατρός του.

Όπως προσθέτει ο γιατρός που αποφυλακίστηκε στις 28 Οκτωβρίου "Στο τέλος της ζωής του o Mάικλ βρισκόταν μέσα σε μία κρίση, ήταν γεμάτος πανικό και δυστυχία. Προς το τέλος ο Μάικλ ήταν ένας διαλυμένος άνθρωπος. Προσπάθησα να τον προστατεύσω αλλά με πήρε μαζί του!".

Ο Μάρεϊ συμπλήρωσε δύο χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση του Τζάκσον.

Ε.Σ.