H MIA συνεργάζεται με τη Versace!

09.10.2013
Η 37χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ωραία συνεργασία της ημέρας αν και το ξέραμε καιρό τώρα...

Ήταν ένα κοινό μυστικό που απλά δεν είχε αποκαλυφθεί επίσημα τόσο καιρό αλλά επιτέλους ήρθε η ώρα. Οι οίκος Versace ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη MIA για μία limited edition σειρά ρούχων που θα επιμεληθεί αυτή η αγαπημένη μας μουσική μορφή που έχει το ταλέντο να αποδομεί όλη την δηθεν χλιδή και τον στυλιζαρισμένο καθωπρεπισμό του star system και θα δώσει λίγο παραπανω χρώμα στα ατελιέ.

Επηρεασμένη από τη street κουλτούρα και τα 90’s, τα ρούχα της θα αντιπροσωπεύουν τη hip πλευρά της φίρμας που δε μοιάζει με τα υπόλοιπα της κανονικής κολεξιόν (ίσως στην τιμή) και τα σχέδια θα θυμίζουν πολύ το στυλ της 37χρονης τραγουδίστριας και θα βγουν στα ράφια και τις βιτρίνες των μαγαζιών στις 16 Οκτωβρίου.

Πολύχρωμες μέδουσες, φαρδιές μπλούζες, πολύ έντονα χρώματα, πιο χύμα γραμμές, όλα αυτά που αγάπησε όταν ήταν έφηβη όπως είπε ηίδια κι έχει ενθουσιάσει τη Ντονατέλα Βερσάτσε (Donatella Versace) η οποία δήλωσε πως η πρόταση να συνεργαστούν ήταν μια υπέροχη ιδέα. Οι πρόμο φωτογραφίες της σειράς έγιναν στις υπάιθριες αγορές του ανατολικού Λονδίνου με μοντέλα τη MIA και τους φίλους της και ναι έχουμε πολύ αγωνία για το αποτέλεσμα που σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από καλό.

Κ.Π