Κορυφαίοι techno djs στα decks του Inbox

05.03.2013
Ένα Evolution party – ηφαίστειο με guests DJ’s τρία δυνατά ονόματα της σκηνής που αναμένεται να δυναμιτίσουν το Club Inbox!

Στις 9 Μαρτίου η techno έχει την τιμητική της με ένα Evolution party – ηφαίστειο και guests DJ’s τρία δυνατά ονόματα της σκηνής που αναμένεται να δυναμιτίσουν το Club Inbox! Πρόκειται για τον Αμερικανό DVS1, τον Άγγλο Alan Fitzpatrick και τον Brian Sanhaji (Live), ενώ μαζί τους θα απολαύσουμε για άλλη μια φορά τους δικούς μας Mr. Statik και Axel Karakasis.

Ο Zak, περισσότερο γνωστός ως DVS1 (devious one), θεωρείται μία από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες στη σύγχρονη αμερικανική χορευτική σκηνή. Απέκτησε φήμη ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως DJ στη Νέα Υόρκη, αλλά μέχρι σήμερα κατορθώνει να ξεσηκώνει το κοινό, συνδυάζοντας τις πλούσιες μουσικές γνώσεις του με τον απαράμιλλο ενθουσιασμό του και την απίστευτη συλλογή βινυλίων του, η οποία περιλαμβάνει περίπου 10,000 δίσκους.

Έκτοτε η γκάμα του έχει εμπλουτιστεί καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από σκληρούς και γρήγορους έως deep και υπνωτικούς ήχους, για αυτό και ο ίδιος προτιμά να περιγράφει τη μουσική του βάσει Beats, ρυθμών, υφών και χρωμάτων, όχι βάσει μουσικών ειδών. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο DVS1 δεν προετοιμάζει τα σετ του και προτιμά τον επιτόπιο αυτοσχεδιασμό, με αποτέλεσμα κάθε σετ του να είναι μοναδικό και απόλυτα προσαρμοσμένο στην ενέργεια του κοινού και του χώρου, όπου εμφανίζεται.

Το 2010 αναμφισβήτητα ήταν η χρονιά του Βρετανού Alan Fitzpatrick, αφού κατάφερε να προσελκύσει πληθώρα bookings από όλο τον κόσμο και παράλληλα, να κατακτήσει την αναγνώριση και το σεβασμό μεγαθηρίων της σκηνής για το ταλέντο του ως παραγωγός. Μόλις ένα χρόνο πριν είχε ολοκληρώσει το debut του, “Shadows in the Dark”, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την προσωπική δισκογραφική του Adam Beyer ως το πρώτο album που κυκλοφόρησε η Drumcode από το έτος 2005.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι ο ίδιος ο Beyer, όπως και οι Dubfire και Carl Cox, τον επέλεξαν ως τον πλέον «πολλά υποσχόμενο techno παραγωγό» της χρονιάς, καθώς επίσης το single του Reflections που κυκλοφόρησε από τη Bedrock βραβεύτηκε από το BBC Radio 1 ως το Essential New Tune για την ίδια περίοδο.

Η ραγδαία ανοδική πορεία του κορυφώθηκε το Σεπτέμβριο του 2009, όταν 8 κομμάτια του βρίσκονταν ταυτόχρονα στο περίφημο Beatport Techno Top 100 Chart. Αντίστοιχη επιτυχία γνώρισαν τα EP’s του, Static και Face of Rejection, ενώ τα περισσότερα από τα κομμάτια του περιλαμβάνονται σταθερά στα set ονομάτων, όπως είναι οι John Digweed και Len Faki. Συμπεριλήφθηκε στην ελίτ των dj’s, όπου ο Beyer αποφάσισε να αναθέσει το remix του κλασικού, Remainings III και παράλληλα, ανέλαβε remixes για άλλους εξίσου δημοφιλείς dj’s π.χ. Mark Broom, Slam, Dustin Zahn & Joel Mull κ.ά.

Ο Brian Sanhaji ενδιαφέρθηκε για τη μουσική παραγωγή από πολύ μικρή ηλικία και δέχτηκε επιρροές από καλλιτέχνες, όπως οι Prodigy, καθώς και από χώρους σαν το θρυλικό “Omen” club στη Φρανκφούρτη, με αποτέλεσμα να προσανατολιστεί στην techno. Οι δύο πρώτοι δίσκοι του κυκλοφόρησαν με το ψευδώνυμο Relic από τη δισκογραφική Triebtäter την περίοδο 2000-1.Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία της προσωπικής του δισκογραφικής, Enable Recordings, μέσω της οποίας προώθησε καλλιτέχνες, όπως οι “The Advent” και Andre Walter, παράλληλα βέβαια με τις δικές του δημιουργίες

Σταδιακά κατόρθωσε να επεκταθεί σε περισσότερες δισκογραφικές, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις Punkt Music και Definition Records, ενώ επίσης ασχολήθηκε με την παραγωγή του project “Citizen Art” σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη ”Cess”. Εκείνη την περίοδο μεταξύ άλλων κυκλοφόρησε το επιτυχημένο remix του “The Horrorist” για το “Things To Come”.

Το 2008 προχώρησε στη δημιουργία μίας ακόμα δισκογραφικής ονόματι “Sonata Mu­sic”, η οποία αν και αρχικά προβλεπόταν να περιοριστεί σε ψηφιακές κυκλοφορίες μόνο, εν τέλει επεκτάθηκε και στο βινύλιο λόγω της ανέλπιστης επιτυχίας της. Τον ίδιο χρόνο κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο Studio album του “Stereotype” από την πολυαγαπημένη του Techno δισκογραφική, CLR.

Info:
Που: INBOX Club, Βουλιαγμένης 22 | Κάτω

Πότε: Σάββατο 9 Μαρτίου

Entrance: 10€/ 8€ Members
Tables: 80€/ 4 Persons

Reservations:
+30 6943074329 (10:00-18:00)
+30 6940890275 (12:00-20:00)

Doors Open: 23:45
Doors Close: 9:00