Η Βικτώρια εκτός περιοδείας Spice Girls!

28.02.2013
Η 38χρονη "τραγουδίστρια που έγινε σχεδιάστρια μόδας"΄αποφάσισε να μην γίνει μέρος αυτής της επανασύνδεσης με τις Spice Girls .

Η Βικτώρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) δε θα συμμετέχει μαζί με τις υπόλοιπες Spice Girls στην περιοδεία που ετοιμάζουν για το 2014.

Η 38χρονη "τραγουδίστρια που έγινε σχεδιάστρια μόδας"΄αποφάσισε να μην γίνει μέρος αυτής της επανασύνδεσης με τη Τζέρι χάλιγουελ (Geri Halliwell), την Εμα Μπάντον (Emma Bunton), τη Μέλανι Μπράουν (Melanie Brown) και τη Μέλανι Τσίσχολμ(Melanie Chisholm), οι οποίες συζητούν για μια πιθανή περιοδεια στην Αυστραλία.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Μπέκαμ ανακοίνωσε ότι η μητέρα των τεσσάρων αγοριών είναι πολύ απασχολημένη με την οικογένειά της και την καριέρα της στη μόδα και δεν έχει κανένα σκοπό να περιδεύσει.

Τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μετακομίζει και πάλι στη Βρετανία και να φεύγουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μια που και ο Ντέηβιντ Μπέκαμ υπέγραψε έχει αποχωρήσει από τους Los Angeles Galaxy και υπέγραψε στην Paris Saint-Germain.

Εκείνος θα είναι στο Παρίσι και η Βικτώρια με τα παιδιά στο Λονδίνο και θα επισκέπτονται όποτε μπορούν.

Ε.Σ.