Και το Όσκαρ πάει στην Αντέλ!

25.02.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια είναι η κάτοχος του Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού και πλέον δεν υπάρχει κανένα βραβείο που να μην έχει κατακτήσει.

Η 85η τελετή των Όσκαρ είναι πια παρελθόν και όποιος έπαιξε στοίχημα τις μεγαλύτερες κατηγορίες λαμβάνοντας υπόψη τα φετινά φαβορί, τότε στέφθηκε επίσης μεγάλος νικητής ύστερα από τις προβλέψιμες επιλογές της Ακαδημίας. Χθες η Αντέλ (Adele) κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο Καλύτερου Τραγουδιού για το Skyfall, βασικό θέμα της ομώνυμης ταινίας του Τζέιμς Μποντ (James Bond) και το τραγούδησε ζωντανά στο αφιέρωμα της βραδιάς για τα 50 χρόνια του διάσημου πράκτορα.

Πιο όμορφη από κάθε άλλη απονομή βραβείων που έχει παρεβρεθεί, η 25χρονη τραγουδίστρια και μαμά, παρέλαβε το Όσκαρ με τη γνωστή κουλ συμπεριφορά που τη διακρίνει αλλά χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, φτάνοντας στο αποκορύφωμα των τιμών ύστερα από τόσες επιβραβεύσεις για τον τελευταίο δίσκο της και το συκγκεκριμένο τραγούδι. Πάρε μια μικρή γεύση στο παρακάτω βίντεο με τα highlights της βραδιάς...

Κ.Π