Ο Μπίμπερ παρτάρει σε τρία κλαμπ και φεύγει με δύο γυναίκες

21.02.2013
O 18χρονος τραγουδιστής είναι εργένης και το γλεντάει στα μεγαλύτερα κλαμπ του Λονδίνου την ώρα που η Σελένα ασχολείται με τα κινηματογραφικά χαλιά.

Για τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) είναι η ζωή. Τι κι αν έχει χωρίσει με τη Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) με την οποία είχαν το πιο καλοφτιαγμένο για τα μίντια, τα κόκκινα χαλιά και τους θαυμαστές, ρομάτζο με όλα τα απαραίτητα συστατικά και ο Πάτρικ Κάρενι (Patrick Carney) κατάφερε να τον του κάνει το καλύτερο τρολάρισμα στο twitter.

Ο 18χρονος περφόρμερ είναι ο χωρισμένος που γιορτάζει, βρίσκεται σε ευρωπαική περιοδεία και το γλεντάει μέχρι το πρωί όπως έδειξαν οι παπαράτσι του Λονδίνου οι οποίοι τον απαθανάτισαν όχι σε ένα ούτε δύο αλλά τρία κλαμπ το ίδιο βράδυ.

Ο Μπίμπερ ξεκίνησε με τον Will.i.am των Black Eyed Peas από το Roadhouse, συνέχισαν στο Beat όπου βρίσκονταν και κάποια μέλη των Wanted για να καταλήξουν στο BLC το οποίο είναι πριβέ και μόνο τα μέλη μπαίνουν μέσα. Από το τελευταίο έφυγε αγκαλιά με δύο γυναίκες, μια ξανθιά και μια μελαχρινή για ποικιλία, φορώντας γυαλιά ηλίου για τα εκτυφλωτικά φλας κι έχοντας τριγύρω του μια ομάδα σωματοφυλάκων να τον προσέχουν.

Επίσης δημείωσε πως από το πάρτυ των Brit συνοδευόταν από μία άλλη μελαμψή κοπέλα και άφησε ένα μυστήριο να πλανάται στις κίτρινες στήλες ενώ προσπαθεί μάταια ν’ αποδείξει ότι δεν είναι απλά ένας γλυκανάλατος ποπ σταρ.

K.Π