Bocada party στο Six Dogs

20.02.2013
Ο Κωνσταντής ο Μπόλας, η Κατ η Νταϊάνα η Μπλακ, και ο Κώστας ο Δαγριτζίκος θα βρεθούν να κάνουν μουσική παρέα για άλλη μία φορά (η δεύτερη θα είναι για την ακρίβεια), στα ντεξ του σιξ του ντόνγκζ.

Ο Κωνσταντής ο Μπόλας, η Κατ η Νταϊάνα η Μπλακ, και ο Κώστας ο Δαγριτζίκος (γιατί αυτά είναι τα αληθινά τους ονόματα, τα απλά καθημερινά ονόματα που βρίσκονται πίσω από τους καλλιτέχνες), θα βρεθούν να κάνουν μουσική παρέα για άλλη μία φορά (η δεύτερη θα είναι για την ακρίβεια), στα ντεξ του σιξ του ντόνγκζ την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

Στο bet.gr ήδη τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν σχετικά με το ποιος θα εγκαταλείψει πρώτος το βάθρο του DJ, μιας και η βραδιά είναι demanding. Και το λέμε αυτό για να αποδείξουμε ότι ξέρουμε ΚΑΙ Εγγλέζικα, και όχι γιατί θέλουμε στα αλήθεια να αναφέρουμε ότι η βραδιά θα είναι demanding, αλλά για να μη νομίζετε ότι μιλάμε μόνο Ελληνικά και δεν ήμαστε μορφωμένοι ανθρώποι που μιλάνε μόνο στα Ελληνικά και δεν σκαμπάζουν από ξένες γλώσσες, είπαμε να πετάξουμε και ένα Εγγλέζικο, αλλά και επίσης είναι πολλές οι 250 λέξεις που πρέπει να γεμίσει ένα μετρίου μεγέθους τυπικό δελτίο τύπου σαν και ετούτο, οπότε πρέπει να γράψουμε και καμιά χαζομάρα να περάσει η ρημάδα η ώρα, γιατί αλλιώς αυτό θα ήταν ένα κενό δελτίο τύπου, και τα κενά δελτία τύπου είναι πολύ μπανάλ.

Μπανανάλ για την ακρίβεια. Να και μία καινούργια λέξη που μόλις εφευρέθηκε και αποδεικνύει για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι δεν ήμαστε αμόρφωτοι. Και Εγγλέζικα μιλάμε και εφευρίσκουμε νέες λέξεις. Ξέρετε πολύ κόσμο να το κάνει αυτό? Εμείς όχι.

Info
Που:Στο Μπαρ του six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

T: +30 210 3210510 W: http://sixdogs.gr