Η Ριάνα τραβάει το κορδονάκι στο μαγιό της!

20.02.2013
Το six-pack είναι εμφανές, και η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει το κορμί της καθώς τραβάει τα κορδονάκια του μικρού κίτρινου μπικίνι της!

Λίγο πριν τα 25α γενέθλιά της η Ριάνα (Rihanna) αποφάσισε να μας δείξει τους κοιλιακούς της, γκρο πλαν! Το six-pack είναι εμφανές, και η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει το κορμί της καθώς τραβάει τα κορδονάκια του μικρού κίτρινου μπικίνι της!

Και όσο εκείνη φωτογραφιζόταν στο Λονδίνο.. ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) πουθενά!

'Η μάλλον για να είμαστε συγκεκριμένοι, ο Μπράουν ήταν στο Χιούστον για το NBA All Star Σαββατοκύριακο, όπου βρισκόταν και η πρώην του Καρούς Τραν (Karreuche Tran) που όμως διασκέδαζε σε άλλο κλαμπ από τον ράπερ.

Με τη Ριάνα και τον Μπράουν κανείς δεν ξέρει πραματικά τι συμβαίνει, αφού η μόνη τους κοινή και ευτυχισμένη εμφάνιση ήταν τη νύχτα των Γκράμι. Από κει και έπειτα, κανείς δεν έχει επιβεβαιωσει ή διαψεύσει επίσημα κάτι, ενώ οι περισσότεροι μιλούν για ένα καβγα που θα ξεπεραστεί σύντομα.

Ακόμη όμως και αν είναι μόνη της, δε φαίνεται να την πολυνοιάζει. Ούτε να της λείπει ιδιαίτερα ο καλός της... Αντίθετα ασχολείται εντατικά με το πού και πώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, παρέα με τη Μελίσα Φορντ (Melissa Ford), κολλητή της από την παιδική της ηλικία.

Ε.Σ.