Ο ντράμερ των Black Keys έχει κάνει έξαλλους τους φαν του Μπίμπερ!

19.02.2013
Ο Πάτρικ Κάρνει ευτυχώς έχει καλύτερη αίσθηση του χιούμορ από τον Τζάστιν Μπίμπερ και συνεχίζει την κόντρα τους στο twitter... υποδυόμενος τον 18χρονο ποπ σταρ.

Ο ντράμερ των Black Keys, Πάτρικ Κάρνει (Patrick Κάρνει) είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσες να συνδέσεις με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) αλλά η κόντρα τους η οποία συνεχίζεται ακόμα, έχει προκαλέσει τα νεύρα των πιστών του δεύτερου.

Όλα ξεκίνησαν όταν στα φετινά Grammy στα οποία ο Τζάστιν έλαμψε δια της απουσίας του αφού δεν ήταν υποψήφιος σε καμία κατηγορία, ρώτησαν τον Πάτρικ, τι πιστεύει για τον 18χρονο τραγουδιστή κι εκείνος έδωσε την αφοπλιστική απάντηση «Είναι πλούσιος, έτσι; Τα Grammy είναι για τη μουσική όχι για τα λεφτά. Κι εκείνος βγάζει πολλά λεφτά. Θα πρέπει να είναι χαρούμενος.».

Το σχόλιο του Μπίμπερ για τη δήλωση του 33χρονου μουσικού το έγραψε στο twitter λέγοντας πως ο Πάτρικ θέλει σφαλιάρες και ξεκίνησε ο πόλεμος. Επειδή όμως ο Κάρνει έχει πολύ καλύτερη αίσθηση του χιούμορ, άρχισε το «τρολάρισμα». Δηλαδή άλλαξε το όνομα του στον twitter λογαριασμό του σε Justin Bieber, στη φωτογραφία έχει τον ποπ σταρ να φοράει τα γυαλιά του και γράφει σαν να ήταν εκείνος.

Ο φανατικοί believers δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία και του στέλνουν απειλές που ξεπερνάνε τα όρια της πλάκας όπως εκείνη κάποιου που το χει πάρει πολύ προσωπικά και του γραψε «Κάποιος πρέπει να πάρει ένα μολύβι και να το βάλει τόσο βαθιά στον κ**** σου που να μην μπορείς να περπατήσεις για μήνες». Το είδωλο τους δεν έχει απαντήσει τίποτα γιατί μάλλον είναι πολύ απασχολημένος με την περιοδεία του στην Ευρώπη.

K.Π