Η Μπιγιονσέ αποκαλύπτει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου

18.02.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια μίλησε στην Όπρα για την αποτυχία του γάμου της με τον Τζέι Ζ και τη χειρότερη εμπειρία που έχει ζήσει ποτέ γυαλίζοντας λίγο ακόμα την λαμπερή εικόνα της.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) , ύστερα κι από την εμφάνιση της στο Super Bowl έγινε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά των περφόρμερ γένους θηλυκού, είναι για πολλές εκεί έξω η προσωποποίηση της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας καλλιτέχνιδας και επιχειρηματία και βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σύμπαν του αμερικάνικου ονείρου.

Με τον σύζυγο της Τζει Ζ (Jay Z) σήκωσαν τον τίτλο του Power Couple της χρονιάς κι αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξη της στην επίσημη εξομολογητρα των Αμερικανών, Όπρα Γουίνφρει (Oprah Winfrey) το μυστικό του πετυχημένου γάμου αλλά για το άσχημο περιστατικό πριν τον ερχομό της κόρης τους.

Η 31χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως δε θα ήταν η ίδια αν δεν ήταν με τον αρχηγό του εμπορικού χιπ χοπ αφού την έχει βοηθήσει σε πάρα πολλά επίπεδα, τον βλέπει ως το «καταφύγιο» της και θεωρεί πως η φιλία που τους συνέδεε πριν γίνουν ζευγάρι έπαιξε καταλυτικό ρόλο. « Ήμασταν φίλοι για ενάμιση χρόνο και ήμασταν συνέχεια στα τηλέφωνα όλο αυτό το διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον που ν’ αγαπάς και είναι ειλικρινής.»

Πριν την Blue Ivy που έχει συμπληρώσει 13 μήνες στον κόσμο, η Μπιγιονσέ είχε μείνει ξανά έγκυος αλλά απέβαλλε και ήταν από τα χειρότερες καταστάσεις που έχει ζήσει. «Ήταν το πιο στενάχωρο πράγμα που έχω περάσει. Η ζωή μου είναι ένα ταξίδι κι έπρεπε να προχωρήσω έχοντας ζήσει αυτή την εμπειρία ενώ είχα να διαχειριστώ την εταιρία μου και να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου.» ανέφερε κάνοντας λίγο μελοδραματικό το κλίμα.

Για το τέλος, στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, "Life is but a dream" έκανε και την εμφάνιση της η Blue η οποία είναι τρομαχτικά ίδια με τον μπαμπά της (παραπάνω φωτογραφία)...

Κ.Π