Βιντεοσυνέντευξη με τους Άγαμους Θύτες

01.02.2013
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πάτησε μια παύση από τις πρόβες και μας μίλησε ανάμεσα σε άλλα γι' αυτή την ομάδα που τον βοηθάει να γελάει ακόμα, τις ισορροπίες που πρέπει να κρατάνε οι καλλιτέχνες και τι σημαίνει τελικά... Άγαμοι Θύται.

Έκτακτο ανακοινωθέν: Ύστερα από κρυφή εισήγηση της Τρόικα στο Κοινοβούλιο, οι Άγαμοι Θύται επιστρέφουν με νέα δόση σάτιρας στο Γουδή και παρατείνουν τις παραστάσεις τους μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Η ιδέα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για τη δημιουργία ενός θιάσου που θα σατιρίζει την επικαιρότητα και όσα τους απασχολούν με θεατρικά σκετς, πολλή μουσική και χορό και θ’ ανανεώνεται συνέχεια, είναι ακόμα ζωντανή από το 1990, χρονιά της γέννησης των θυτών του και το κοινό παραμένει πιστό.

Κατεβαίνοντας από τα... Βόρεια έκαναν μια στάση στη σκηνή του Badminton και ο ιθύνων νους του συγκροτήματος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, κατά τη διάρκεια των προβών τους μας μίλησε αναμεσα σε άλλα γι' αυτή την ομάδα που τον βοηθάει να γελάει ακόμα, τις ισορροπίες που πρέπει να κρατάνε οι καλλιτέχνες και τι σημαίνει τελικά... Αγαμοι Θύται.