Ffeedd party από τους Amateur Boyz στο Six Dogs

18.01.2013
Το πρώτο “FFEEDD” για το 2013 και το τέταρτο στην σειρά θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου μαζί με τον Sean Johnston, aka Hardway Bros.

Το πρώτο “FFEEDD” για το 2013 και το τέταρτο στην σειρά θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου μαζί με τον Sean Johnston, aka Hardway Bros.

Line up:
Warm up: Clubkid
Sean Johnston aka Hardway Bros
Closing set: Amateurboyz

O Sean Johnston ασχολούνταν από πολύ μικρός με το να παίζει δίσκους στο παγωμένο βορρά της Μεγάλης Βρετανίας. Eχει ήδη παίξει σε μερικά από τα πιο σημαντικά κλαμπ του Λονδίνου, όπως The Promised Land, Sabre Sonic, Club UK, Final Frontier and Disco Bloodbath.

Οι παραγωγές του μαζί με τους συναδέλφους του απο τους Hardway Bros, Jake Davies και τον μυστηριώδη Ρίκο από το νότιο Λονδίνο, έχουν κοσμήσει τους Sabres of Paradise, Third Mind, Flashcomm και πιο πρόσφατα τους Beard Scientist, καθώς και το label των Mungolian Jetset, Flicks Luna.

Το στυλ του που περιγράφεται από το περιοδικό FACT ως “Future Disco “είναι δύσκολο να οριστει σε ένα είδος, καθώς μεταπηδά απο house, disco, re-edits, techno και ειλικρινά σε οτιδήποτε άλλο που χωράει στη φαντασία του. Πρόσφατα highlights του συμπεριλαμβάνουv εμφανίσεις του στο East Village με τον Andrew Weatherall, ένα αστρικό σετ στο Disco Bloodbath και ένα σούπερ freaky down-tempo set στήν ραδιοφωνική εκπομπή του Tim Sweeney.

Ο Sean εργάζεται αυτή τη στιγμή για τις νέες παραγωγές με τους Hardway Bros και το νεο DJ residency (μαζί με τον Andrew Weatherall), |A Love From Outer Space” σε ενα πολύ φιλόξενο χώρο στο Ανατολικό Λονδίνο, το The Drop.

Info
Που: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: Παρασκευή 18 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 00:00 τα μεσάνυχτα

Είσοδος: 5 ευρώ

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr