Η Λόπεζ έβαλε πάγο στον Κάσπερ!

18.08.2012
Η 43χρονη περφόρμερ αποφάσισε ξαφνικά να κάνει ένα διάλειμμα από το toyboy της προκαλώντας μία ανησυχία για το μέλλον της σχέσης τους....

Ένα χρόνο πριν χώρισε οριστικά τον πρώην άντρα της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) με τον οποίο έχουν και δύο δίδυμα παιδιά, απέκτησε καινούριο συνοδό με τ’ όνομα Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) κι έμειναν μαζί στο ίδιο σπίτι μετά από λίγο διάστημα. Ο 24χρονος χορευτής μπήκε σε όλα τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών ως ο καινούριος μεγάλος έρωτας της, οι παπαράτσι τους πετυχαίνουν παντού μαζί και δεν κρύβουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) που έχει ένα τουλάχιστον φορτωμένο πρόγραμμα πλέον, δεν είναι μόνο στην προσωπική της ζωή δίπλα στον Σμαρτ αλλά και στην επαγγελματική αφού είναι ο χορογράφος της περιοδείας της με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Iglesias) και ο βασικός χορευτής της σε βίντεο κλιπ και live εμφανίσεις της.

Αλλά δεν σε τραβήξαμε από την ξαπλώστρα μόνο και μόνο για να ξαναθυμηθείς το ειδύλλιο τους. Ύστερα από το μαύρο σύννεφο που έπεσε πάνω τους όταν βγήκε στη δημοσιότητα το σενάριο πως ο Κάσπερ απατάει την 43χρονη τραγουδίστρια με μία Κορεάτισα μασέζ, η Λόπεζ δήλωσε ότι θέλει να μείνει λίγο μακριά του χωρίς αυτό να σημαίνει πως τον χωρίζει.

"Είχαν έναν καυγά κι εκείνη είπε πως ίσως είναι λίγο καλύτερα γι αυτούς αν μείνουν για λίγο χωριστά και να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλον. Είχε αναφέρει στον Κάσπερ ότι δεν είχε σκοπό να γίνει σοβαρή η σχέση τους μετά το διαζύγιο της. Θέλει ακόμα να είναι μαζί του αλλά θέλει ένα μικρό διάλειμμα" αποκάλυψε μία πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον στο περιοδικό Closer. Πρόσθεσε επιπλέον πως η Τζένιφερ απορεί μερικές φορές γιατί ο Σμαρτ είναι μαζί της κι εκείνος είχε δηλώσει πως θα την αγαπούσε ακόμα κι αν δεν ήταν διάσημη. I'm still, I'm still Jenny from the block...

Κ.Π