Παντρεύτηκε κρυφά ο Τζάστιν;

20.08.2012
Ο 31χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός ντύθηκε τελικα γαμπρός και χόρεψε το χορό του Ησαϊα με την αγαπημένη του Τζέσικα Μπίελ.

Μυστήριο καλύπτει το γάμο των Τζάστιν Τιμπερλεικ (Justin Timberlake) και Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιου ανώνυμου, έγινε το Σαββατοκύριακο στο Jackson Hole στο Wyoming. "Ο Τζάστιν και η Τζέσικα παντρεύτηκαν, οι καλεσμένοι έμειναν στο ξενοδοχείο Four Seasons και η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα εντυπωσιακό ιδιωτικό κτήμα" ανέφερε μία πηγή στο Examiner αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμα τίποτα από το ζευγάρι.

Μετά από τη συγκεκριμένη δήλωση, η γνωστή gossip συντάκτρια Τζάνετ Τσάρλτον (Janet Charlton) έγραψε πως όντως o 31χρονος τραγουδιστής και η 30χρονη ηθοποιός πέρασαν τις βέρες και πήραν σειρά κι άλλα sites που αποκάλυψαν πως πραγματοποιήθηκε το ευχάριστο γεγονός.

Σημείωσε πως το Jackson Hole είναι το μέρος που είχαν αρραβωνιαστεί και η Μπίελ είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες πως δεν είχαν κανένα σχέδιο να κάνουν γάμο υπερπαραγωγή αλλά κάτι πιο λιτό και με μικρή λίστα καλεσμένων.

K.Π