Απόχωρησε από το The Voice η Τζέσι Τζέι

23.07.2012

Μάλλον έχουν γίνει λίγο της μόδας οι αποχωρήσεις από τα talent shows και από εκείνες της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) από το American Idol αλλά και την ανανέωση των κριτών του X Factor, ήρθε η σειρά του The Voice να μετρήσει απώλειες.

Η Τζέσι Τζέι (Jessie J) ανακοίνωσε πως φεύγει από το σόου, μιας κι έχει ήδη έτοιμο το πρόγραμμα της καινούριας της περιοδείας της, ικανοποιώντας από τη μία κάποιους από την ομάδα παραγωγής οι οποίοι είχαν δηλώσει παλιότερα ότι η Τζέι συμπεριφερόταν σα ντίβα στα παρασκήνια και απογοητεύοντας από την άλλη τους φανς.

"Η Τζέσι είναι απλά μικρή. Ελπίζω σε λίγα χρόνια να κοιτάξει πίσω και να θυμηθεί τη συμπεριφορά της στην εκπομπή και να συμμορφωθεί." Ανέφερε κάποιος που την έζησε περισσότερο όλη αυτή τη χρονιά, στη Mirror σχετικά με τη «θητεία» της στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πλατό του BBC.

Παράλληλα με την 24χρονη τραγουδίστρια, ο Σερ Τομ Τζόουνς (Tom Jones) δήλωσε πως δέχεται να επιστρέψει στον δεύτερο κύκλο του The Voice με κάποιους όρους αλλιώς θα φύγει κι αυτός. Ο πρώτος απ’ αυτούς είναι να γνωρίζει από πριν ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν στον δικό τους τομέα γιατί δε θέλει όπως λέει, να συναναστρέφεται με άτομα που δεν συμπαθεί ή δεν θαυμάζει οι οποίοι είναι αρκετοί κι ελπίζει να παραμείνουν τέσσερις όπως την πρώτη σεζόν.

Κ.Π