Τι συμβαίνει τελικά με τον Lambert και τους Queen;

07.02.2012
ις τελευταίες μέρες αιωρείται παντού μία φήμη πως μετά τη Lady Gaga οι Queen έκαναν πρόταση για τη θέση του frontman στον νικητή του American Idol Άνταμ Λάμπερτ (Adam Lambert) κι εκείνος δέχτηκε. Οπότε το σενάριο προχώρησε και ο καθένας έλεγε τη δική του εκδοχή για τη συνεργασία τους η οποία εκτός από τη σκηνή θα προχωρούσε και στο στούντιο. O Λάμπερτ είχε συνεργαστεί μαζί τους στα MTV Europe awards με τους Queen να είναι τόσο ενθουσιασμένοι που ο ντράμερ τους είχε δηώσει

Τις τελευταίες μέρες αιωρείται παντού μία φήμη πως μετά τη Lady Gaga οι Queen έκαναν πρόταση για τη θέση του frontman στον νικητή του American Idol Άνταμ Λάμπερτ (Adam Lambert) κι εκείνος δέχτηκε. Οπότε το σενάριο προχώρησε και ο καθένας έλεγε τη δική του εκδοχή για τη συνεργασία τους η οποία εκτός από τη σκηνή θα προχωρούσε και στο στούντιο. O Λάμπερτ είχε συνεργαστεί μαζί τους στα MTV Europe awards με τους Queen να είναι τόσο ενθουσιασμένοι που ο ντράμερ τους είχε δηώσει στο Billboard πως είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής με μία εκπληκτική φωνή και θα ήθελαν πολύ να ξαναδουλέψουν μαζί.

Όμως όλη αυτή η φημολογία που επικρατεί τόσο καιρό δεν ισχύει και ο Λάμπερτ ξεκαθάρισε τα πράγματα στο twitter γράφοντας «Αυτοί οι "πανέξυπνοι" δημοσιογράφοι παρερμήνευσαν τα λεγόμενά μου. Δεν επιβεβαίωσα καμία guest εμφάνιση με το συγκρότημα αλλά μιλούσα για τα βραβεία EMA... Και τώρα που το ξεκαθάρισα αυτό, να πω ότι είμαι πραγματικά κολακευμένος που καταλήγετε σε τόσο πομπώδη συμπεράσματα». #Μην του μιλάτε του παιδιού.

Κ.Π