«Για μια Χούφτα Βινύλια» με τη Χίλντα Παπαδημητρίου στα Ludens Labs

31.10.2011
Σε πείσμα των καιρών, τα Ludens Labs συνεχίζουν με τη δεύτερη ανοιχτή σε όλους ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗ αυτή την πρώτη Παρασκευή 4 του Νοεμβρίου, στις 7ΜΜ με το αστυνομικό Για μια Χούφτα Βινύλια, Εκδόσεις Μεταίχμιο και τη συγγραφέα του Χίλντα Παπαδημητρίου.

Σε πείσμα των καιρών, τα Ludens Labs συνεχίζουν με τη δεύτερη ανοιχτή σε όλους ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΗ αυτή την πρώτη Παρασκευή 4 του Νοεμβρίου, στις 7ΜΜ με το αστυνομικό Για μια Χούφτα Βινύλια, Εκδόσεις Μεταίχμιο και τη συγγραφέα του Χίλντα Παπαδημητρίου.

Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη ακούγοντας Neil Young και Bob Dylan, σπούδασε Νομικά και για μια εικοσαετία είχε το δισκάδικο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ενώ από το 1994 ασχολείται επαγγελματικά με τη μετάφραση και μεταξύ άλλων έχει μεταφράσει: John Barth, Percival Everett, Jonathan Coe, Bob Dylan, Leonard Cohen, Jane Smiley, A. Bezzeridis, Raymond Chandler, Nick Hornby, Minette Walters και άλλους και προτού γράψει το Αστυνομικό αυτό, έγραψε και δύο μονογραφίες για τους Beatles και τους Clash, για τις εκδόσεις "Απόπειρα".

Η ludens agenda γνωστή - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΞΟΔΟΣ 5ευρώ ΣΤΟΝ FROG LUDENS τον κουμπαρά μας - το κλου της βραδιάς το γνωστοποιούμε τώρα: ζεστή, τραγανιστή γεύση για τους βιβλιοφάγους Homo Ludens θα καταφτάσει στα LUDENS LABS, ευγενική και από καρδιά προσφορά του ασιατικού YUM YUM στο Παγκράτι, Υμηττού 110 για τα μέλη των ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΕΩΝ αυτής της Παρασκευής.

Οι ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΕΙΣ των LUDENS LABS έχουν τακτικά και άτακτα μέλη. Τα πρώτα δουλεύουν κάθε μήνα για την κατάσταση που μοιραζόμαστε |διαβάσματα, κουβέντες γι αυτά, διαφωνίες, συμφωνίες, σκέψεις-γνώσεις, εν τέλει ανά-γνώσεις| τα δεύτερα χώνονται σ’ αυτήν όποτε οι καταστάσεις τους έρθουν βολικές. Όλοι μαζί πίνουμε το λευκό με άρωμα Λήμνου όταν η κουβέντα ζεσταθεί, όλοι αφήνουμε στο τέλος στον Frog Ludens, αυτό που νομίζουμε πως κάθε φορά του αξίζει – ο Frog Ludens είναι ο κουμπαράς μας και αυτός πληρώνει τον κόπο και τα έξοδα για τις Ludens Kαταστάσεις με ελεύθερη είσοδο.

LUDENS LABS | ΔΙΔΟΤΟΥ 34 | 211. 0108404 - 6947544423
OUR BLOG http://ludenslabs.blogspot.com/
OUR SITE www.ludenslabs.com
OUR FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/pages/Athens-Greece/LUDENS-LABS/63685580545
You Tube search: LUDENS LABS

--------------------------------------------------------------------------

Πρόγραμμα Ανα-Γνώσεων

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/12
ΔΟΚΙΜΙΟ
Γιόχαν Χαουζίνχα,
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (HOMO LUDENS)

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/1
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ – ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ για το βιβλίο

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/2
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ και ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/3
ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
Νίκος Βασιλειάδης,
ΑΓάΘΟΣ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4
GRAPHIC NOVEL
Απόστολος Δοξιάδης, Χρήστος Παπαδημητρίου,
LOGICOMIX

ΜΑΪΟΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/5
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΖΟΖΕ ΣΑΡΑΜΑΓΚΟΥ

ΙΟΥΝΙΟΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/6
ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
Paul Morand
Η ΑΥΡΑ ΤΗΣ ΣΑΝΕΛ