Tο Red Carpet Live στα 2011 MTV EMA

01.11.2011
Το MTV ανακοίνωσε ότι η γιορτή των 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS θα ξεκινήσει με ένα special pre-show, το 2011 MTV EMA Red Carpet Live, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 21.00 με παρουσιαστές τους διεθνούς φήμης Tim Kash («MTV News» και «E! Daily 10») και Louise Roe («MTV Plain Jane» και «E! Fashion Police»).

Το MTV ανακοίνωσε ότι η γιορτή των 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS θα ξεκινήσει με ένα special pre-show, το 2011 MTV EMA Red Carpet Live, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 21.00 με παρουσιαστές τους διεθνούς φήμης Tim Kash («MTV News» και «E! Daily 10») και Louise Roe («MTV Plain Jane» και «E! Fashion Police»). Οι Tim και Louise θα μεταφέρουν στους θεατές όλα τα νέα, λεπτό προς λεπτό και θα μας ενημερώνουν για ό,τι συμβαίνει στο κόκκινο χαλί του Belfast, καθώς θα παίρνουν live συνεντεύξεις από τους πιο hot καλλιτέχνες και τους A-list celebs από όλο τον κόσμο, ώστε να προετοιμάσουν το κοινό για το την μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής!

Το pre-show, 2011 MTV EMA Red Carpet Live, θα περιλαμβάνει και μια εμφάνιση από τον κορυφαίο Αμερικανό τραγουδιστή/συνθέτη, Jason Derulo, που βρίσκεται στην κορυφή των charts, ο οποίος θα καταλάβει την σκηνή του Belfast City Hall, αμέσως μετά την πρόσφατη διεθνή κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του, «Future History».

Επίσης κατά την διάρκεια του pre-show το MTV θα αποκαλύψει τους νικητές των βραβείων Biggest Fans και Best Alternative, για αυτό stay tuned από νωρίς και δείτε ποιος θα κατακτήσει την κορυφή!

Οι fans έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλη τη δράση των MTV EMA μέσα από το site www.mtvema.com, να επικοινωνήσουν online με την παρουσιάστρια Selena Gomez, να κάνουν chat, να ακολουθήσουν το blog, να δουν πλάνα από τις αποκλειστικές web κάμερες και πολλά ακόμα. Επίσης μέσω του 2011 MTV EMA Twitter Tracker οι χρήστες μπορούν να ακολουθούν όλα τα trending topics και να βλέπουν όλα EMA tweets (#MTVEMA), να τουιτάρουν απευθείας από το website και να αποφασίζουν ποιοι καλλιτέχνες της βραδιάς θα καταφέρουν να γίνουν trending.