Αποκαλύφθηκε ο εραστής της Jennifer Lopez

20.07.2011
H Jennifer Lopez και ο Marc Antony δεν είναι πια μαζί. Σε όλους φάνηκε ξαφνικό, αλλά ο στιλίστας της JLo καθώς και άτομα του κοντινού τους περιβάλλοντος δηλώνουν ότι η είδηση του χωρισμού δεν τους εξέπληξε καθόλου!

H Jennifer Lopez και ο Marc Antony δεν είναι πια μαζί. Σε όλους φάνηκε ξαφνικό, αλλά ο στιλίστας της JLo καθώς και άτομα του κοντινού τους περιβάλλοντος δηλώνουν ότι η είδηση του χωρισμού δεν τους εξέπληξε καθόλου!

«Ο χωρισμός τους δεν ήταν έκπληξη. Ο Mark ήθελε να την ελέγχει και να έχει πάντα το πάνω χέρι. Στην αρχή, αυτή του η συμπεριφορά της άρεσε γιατί στεκόταν πάντα πλάι της. Τα πρώτα χρόνια, ήταν πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον».

Ωστόσο, τα περισσότερα προβλήματα όπως αποκαλύπτουν άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του ζεύγους, προέκυψαν όταν η μητέρα της 41χρονης star μετακόμισε στην έπαυλή τους στο Long Island ώστε να προσέχει τα νεογέννητα. Αυτό συνέβη το 2008 και από ότι φαίνεται, ο Marc Antony δεν κατάφερε να βελτιώσει τις σχέσεις του με την πεθερά του έως και σήμερα.

Παράλληλα, σύμφωνα με φήμες, η λατίνα star έγινε έξαλλη όταν πληροφορήθηκε ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν φοροφυγάς αφού χρωστούσε εκατομμύρια.

"Αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος στο γάμο μας" ήταν η λιτή δήλωσή τους στο περιοδικό People. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, είμαστε όλοι στεναχωρημένοι γι' αυτό, αλλά θα το λύσουμε φιλικά. Θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την προσωπική μας ζωή σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή."

Oι φήμες για τον τρίτο άνθρωπο δεν άργησαν να έρθουν... Πρόκειται για τον "Brad Pitt της Κούβας" με τον οποίο οι φημες θέλουν τη Lopez ζευγάρι. Λέγεται William Levy, είναι μόλις 30 χρονών και τον πρωτογνωρίσαμε στο video clip της JLo για το τραγούδι «I’m into you». Είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς του STAR "Μαρία, Άγγελε μου".

Στο video clip οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και το πάθος αγγίζει κόκκινο. Οι φήμες που τους θέλουν μαζί, φούντωσαν μάλιστα ακόμα περισσότερο όταν έγινε γνωστό ότι και ο William χώρισε την επί οχτώ χρόνια σύζυγό του. Ο ίδιος πάντως τις διαψεύδει κατηγορηματικά. «Η μόνη σχέση που έχουμε είναι επαγγελματική», δήλωσε μέσω του εκπροσώπου του, ενώ πρόσθεσε ότι στα γυρίσματα του video clip πέρασε "ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ".

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!