Lou Reed: "Ο δίσκος με τους Metallica είναι ό,τι καλύτερο έχει γίνει ποτέ"

01.07.2011
Όταν ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη συνεργασία δεν μας φάνηκε και το πιο ταιριαστό πράγμα στον μουσικό κόσμο αλλά ο Lou Reed έχει άλλη γνώμη και φτάνει την περιέργεια μας πολύ κοντά να σκοτώσει τη γάτα. Μίλησε στο New York magazine για το τι ακριβώς γίνεται στο στούντιο και είπε

Όταν ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη συνεργασία δεν μας φάνηκε και το πιο ταιριαστό πράγμα στον μουσικό κόσμο αλλά ο Lou Reed έχει άλλη γνώμη και φτάνει την περιέργεια μας πολύ κοντά να σκοτώσει τη γάτα. Μίλησε στο New York magazine για το τι ακριβώς γίνεται στο στούντιο και είπε πως είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει ποτέ κανείς και θα μπορούσε α δημιουργήσει ένα άλλο πλανητικό σύστημα διευκρινίζοντας ότι δεν κάνει καθόλου πλάκα ούτε είναι εγωιστικό αυτό που λέει.

Για την υπενθύμιση, πήρε τον James Hetfield και τους υπόλοιπους για να ξαναφτιάξουν τις μουσικές που είχε γράψει για το γερμανικό θεατρικό έργο "Lulu" του Frank Wedekind και προβλέπεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Μέχρι τότε οι Metallica θα εμφανιστούν ως headliners στο Sonisphere της Αγγλίας ενώ ο Reed θα παίξει στο Hop Farm Festival και θα κάνει συναυλίες στο Λονδίνο και Γουλβερχάμπτον. Take a walk to the wild side..

Κ.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!