Eddie Vedder, Josh Homme, Strokes στο ίδιο άλμπουμ!

01.07.2011
Μαζί με τις κιθάρες και τα πανηγύρια πάνε και οι φιλανθρωπίες οπότε οι Josh Homme(Queens of the stone age), Eddie Vedder (Peark Jam), Elliott Smith, Modest Mouse, James Mercer των Shin’s , Ryan Adams, Dave Allen από τους Gang of Gour, Conor Orbest, The Strokes είπαν να κάνουν την καλή πράξη της ημέρας και να βρεθούν όλοι στο tracklist ενός άλμπουμ για καλό σκοπό.

Μαζί με τις κιθάρες και τα πανηγύρια πάνε και οι φιλανθρωπίες οπότε οι Josh Homme(Queens of the stone age), Eddie Vedder (Peark Jam), Elliott Smith, Modest Mouse, James Mercer των Shin’s , Ryan Adams, Dave Allen από τους Gang of Gour, Conor Orbest, The Strokes , Chris Funk των Decemberists' and John Moen, Daniel Johnston, Menomena, Stone Gossardμ Mike McCready, Viva Voce και Helio Sequence είπαν να κάνουν την καλή πράξη της ημέρας και να βρεθούν όλοι στο tracklist ενός άλμπουμ για καλό σκοπό.

Όλοι αυτοί μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το "Live from nowhere near you: Volume Two" και να στηρίξουν την οργάνωση Outside in, η οποία βοηθάει τους άστεγους νέους και ηχογράφησαν τρία cd. Ο τριπλός δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου στην Αγγλία, 15 Αυγούστου στην Αμερική και το μόνο που ξέρουμε για τα κομμάτια είναι ότι θα βρίσκεται η διασκευή του "Mercy Mercy, Mercy" του Marvin Gaye από τον Homme και τους Strokes. Μαριάννα Λάτση παίρνε ιδέες..

Κ.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!