"Όνειρο κερδισμένο στο Μουράγιο"

15.09.2005
"Σαν έδεναν τις ψαροπούλες στα μουράγια...." είχε γράψει κάποτε ο Γιώργος Σεφέρης, "Σαν δέσετε στο Μουράγιο, δεν θα θέλετε να φύγετε" σας εγγυόμαστε εμείς. Από το όνομα του και μόνο...
"Σαν έδεναν τις ψαροπούλες στα μουράγια...." είχε γράψει κάποτε ο Γιώργος Σεφέρης, "Σαν δέσετε στο Μουράγιο, δεν θα θέλετε να φύγετε" σας εγγυόμαστε εμείς. Από το όνομα του και μόνο, καταλαβαίνετε πως πρόκειται για ένα αμιγώς ελληνικό εστιατόριο, το οποίο αποτελεί must επιλογή για τα βράδια του καλοκαιριού.

Ο χώρος
Το Μουράγιο, διαθέτει εσωτερικό κι εξωτερικό χώρο. Ο εξωτερικός είναι και ο μεγαλύτερος, χωρητικότητας 350 ατόμων. Ωστόσο, το highlight του εστιατορίου είναι το κύμα που σκάει δίπλα στα τραπέζια. Πιο κοντά, λοιπόν, στη θάλασσα για να απολαύσετε τους εκλεκτούς μεζέδες, δε θα μπορούσατε να βρεθείτε.

Κουζίνα
Στο Μουράγιο θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, ψαρομεζέδες (καραβιδόψιχα, κυδώνια, γαρίδες και μύδια σαγανάκι) και φρέσκα ψάρια ημέρας. Επίσης, το μενού περιλαμβάνει και αστακομακαρονάδες.

Ο κόσμος
Όλοι οι καλοί χωράνε στο Μουράγιο, γι αυτό και μπορείτε να συναντήσετε από νεαρά ζευγάρια μέχρι ηλικιωμένους, αλλά και γονείς με τα παιδιά τους. Επίσης, το προτιμούν πολλοί τουρίστες, ενώ ο χώρος διατίθεται για επαγγελματικά ραντεβού.

Highlights
Τοποθεσία, σέρβις, φρέσκα ψάρια


38ο χλμ. Αθηνών Σουνίου
τηλ: 2291025233
Τιμές : 20,55 - 29,35 EURO