"Αέρας" Ιταλίας στη Βουλιαγμένη!

17.07.2003
Το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα νότια προάστια με τους φαν της ιταλικής κουζίνας να καταλήγουν στο Casa di Pasta. Το συγκεκριμένο εστιατόριο αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο....
Το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα νότια προάστια με τους φαν της ιταλικής κουζίνας να καταλήγουν στο Casa di Pasta. Το συγκεκριμένο εστιατόριο αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της γείτονας κουζίνας, ενώ τα 11 χρόνια λειτουργίας του στη Βουλιαγμένη είναι αρκετά για να το αναδείξουν σε must προορισμό.

Ο χώρος
Οι πελάτες του Casa di Pasta έχουν την τύχη να φιλοξενούνται σε μία καταπράσινη και πλακόστρωτη αυλή, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη θάλασσα. Το σκηνικό έρχεται να δέσει με ρομαντικό τρόπο το φεγγάρι, το οποίο οι θαμώνες έχουν την πολυτέλεια να το απολαύσουν σε όλες τις φάσεις του, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εκτός από το πράσινο επικρατεί και το ξύλο, ενώ τα τραπέζια χωρίζει μία λογική απόσταση (δεν χρειάζεται άλλωστε να μάθουμε πόσο άρεσε το φαγητό στους διπλανούς μας). Ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Τη διακόσμηση (και στα τρία Casa di Pasta) έχει αναλάβει ο γνωστός σκηνογράφος, Μανώλης Μαριδάκης.

Η κουζίνα
Αυτό που χαρακτηρίζει την κουζίνα του εν λόγω εστιατορίου, είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται. Ένα μεγάλο μέρος αυτών εισάγονται από την Ιταλία, ενώ κάποια από αυτά είναι αποκλειστικά για το Casa di pasta. Επίσης, ήρθε καινούργιος chef, ο Gianni Pedroni για τον οποίο μόνο θετικά σχόλια ακούγονται. Κάθε εβδομάδα γίνεται ένα αφιέρωμα σε μία τοπική κουζίνα της Ιταλίας.

Θαμώνες
Εδώ θα συναντήσετε διάφορες ηλικίες, από νεαρά ζευγάρια μέχρι γονείς με τα παιδιά τους. Το Casa di Pasta αποτελεί αγαπημένο προορισμό πολλών εκπροσώπων της showbiz και του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ το προτιμούν και οι ξένοι επισκέπτες από τα γύρω ξενοδοχεία. Για το λόγο αυτό, πρέπει να φροντίσετε εγκαίρως για τραπέζι, ακόμη και τις καθημερινές.

Τι πρέπει να ξέρετε:
· Βρίσκεται στη θέση που ήταν το γνωστό ξενοδοχείο "Λητώ"
· Διαθέτει valet parking
· Όλες οι πιστωτικές κάρτες είναι δεκτές

Highlights
Άψογο σέρβις, χώρος, ο chef, Αστακομακαρονάδα


Λητούς 2, Βουλιαγμένη
Τηλ: 210- 8964122
Ώρες λειτουργίας: 20:00-1:30
Τιμές: 38,00 - 44,00 EURO