Για πέντε ακόμα βραδιές Προς... Κατεδάφιση!

17.07.2008
Για πέντε ακόιμη βραδιές (μέχρι τις 25 Ιουλίου δηλαδή) ο συνθέτης Χρίστος Θεδώρου και ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Χατζάκης θα μας μεταφέρουν στο Μισισίπι της δεκαετίας του 30, μετατρέποντας το αστικό τοπίο των τρένων της Κωνσταντινουπόλεως σε ένα γεμάτο νότες και ζωντάνια σκηνικό.
Για πέντε ακόιμη βραδιές (μέχρι τις 25 Ιουλίου δηλαδή) ο συνθέτης Χρίστος Θεδώρου και ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Χατζάκης θα μας μεταφέρουν στο Μισισίπι της δεκαετίας του 30, μετατρέποντας το αστικό τοπίο των τρένων της Κωνσταντινουπόλεως σε ένα γεμάτο νότες και ζωντάνια σκηνικό. Με τη συνοδεία 10μελούς ορχήστρας αλλά και τη «συμμετοχή» των αναπάντεχων περαστικών και θορύβων της πόλης, το μονόπρακτο μιούζικαλ Προς Κατεδάφιση θα παραμείνει στο φυσικό του χώρο για πέντε ακόμα μελωδικές καλοκαιρινές παραστάσεις.

Σύνοψη
Ενα κρύο και υγρό πρωινό η μικρή Γουίλι συναντάει τον Τομ στις ράγες του τραίνου μιας μικρής πόλης του Μισισίπι, με φόντο την οικονομική εξαθλίωση της δεκαετίας του ΄30. Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση που θα φέρει στο φως το παρελθόν, το παρόν αλλά και το αβέβαιο μέλλον της Γουίλι. Εγκαταλελειμμένη, μόνη και προσκολλημένη πεισματικά στο παρελθόν της, αφηγείται στον Τομ την ιστορία της, στιγματισμένη κυρίως από το θάνατο της αδερφής της, Αλβα.


Μουσική Χρίστος Θεοδώρου
Λιμπρέτο-Διασκευή Διαμαντής Γκιζιώτης
Σκηνοθεσία Γρηγόρης Χατζάκης
Χορογραφία-Κίνηση Ελενα Γεροδήμου
Ενορχήστρωση Γιάννης Γιαννάκος
Φωτισμοί Κωστής Ζάγκας
Ερμηνεύουν Βικτωρία Ταγκούλη, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ

Ερμηνεύει ζωντανά εννιαμελής ορχήστρα:
Βιολί Δήμητρα Τριανταφύλλου Βιόλα Φώτης Πεζός Τσέλο Λίνα Τριανταφύλλου Κοντραμπάσο Απόστολος Παπαπέτρος Κλαρινέτο Τριαντάφυλλος Μαρούγκας Τρομπέτα Γιώργος Δεσσύλας Κόρνο Χρήστος Κατσιγιάννης Φλάουτο Ιωάννα Ζιώγα Πιάνο Χρίστος Θεοδώρου

Συμμετέχει ο Dj Jimmy Jib


ART HOUSE THEATRE CLUB
Κωνσταντινουπόλεως 46, Κεραμεικός
Τηλ: 6970134560

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
10 έως 20 Ιουλίου 2008
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Καθημερινά στις 21.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
20 € (κανονικό)
15 € (φοιτητικό)

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
100 θέσεις

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
60 λεπτά