Η Κούλα η Κατσικούλα ...περιοδεύει!

09.07.2008
Μετά τη χειμερινή του επιτυχία το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Η Κούλα η Κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι», σε σκηνοθεσία Κώστα Φαρμασώνη, πραγματοποιεί θερινή περιοδεία εντός και εκτός Αττικής.
Μετά τη χειμερινή του επιτυχία το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Η Κούλα η Κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι», σε σκηνοθεσία Κώστα Φαρμασώνη, πραγματοποιεί θερινή περιοδεία εντός και εκτός Αττικής.

«Η Κούλα η Κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι» είναι ένα έργο που ξεφεύγει από τα κλασικά θέματα για παιδιά και βάζει στο επίκεντρο ένα νέο επίκαιρο πρόβλημα, που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα κάθε γέννηση πνευματικού προϊόντος, που εκτίθεται σε κοινή χρήση και ιδιαίτερα στο διαδίκτυο.

Το κείμενο έγραψε ο μεγάλος παραμυθάς την άνοιξη του 2007 για να το παρουσιάσουν οι «ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ» στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διανοητικής Ιδιοκτησίας στο «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» (στις 26 Απριλίου), ύστερα από πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η Κούλα η κατσικούλα γίνεται τραγούδι. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε τραγούδι. Γίνεται το μεγαλύτερο σουξέ και τραγουδιέται στα πέρατα της γης, σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Έχει πουλήσει δισεκατομμύρια δίσκους και CD. Έχει γίνει μπλουζάκι, καπέλο, μπρελόκ, λούτρινο κουκλάκι. Από την Ελλάδα μέχρι την Κίνα και από την Αμερική μέχρι την Αραβία όλοι τραγουδούν και χορεύουν την Κούλα την κατσικούλα. Όλοι οι παράγοντες έχουν γίνει δισεκατομμυριούχοι. Όλοι...όχι. Εκτός από τους νόμιμους δικαιούχους οι οποίοι αγνοούν την επιτυχία που γνωρίζει το τραγούδι τους. Το αγνοούν μέχρι τη στιγμή που θα λάμψει η αλήθεια.

Συγκεκριμένα το έργο θα παρουσιαστεί στις ακόλουθες πόλεις:
13 / 7 : Ηλιούπολη, Δημοτικό Θέατρο Άλσους
14 / 7 : Γαλάτσι, Θέατρο Άλσους Βεΐκου
22 / 7 : Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, Θέατρο Δάσους «Δρούβα»
23 / 7 : Αίγιο
24 / 7 : Τρίπολη, Θέατρο Άλσους
25 / 7 : Ακράτα
26 / 7 : Γύθειο, Μαραθονήσεια
7 / 8 : Κως, Μεσαιωνικό Κάστρο
9 / 9 : Φεστιβάλ Βύρωνα
10 / 9 : Ελευσίνα, Αισχύλεια

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία : Κώστας Ν. Φαρμασώνης
Σκηνικά : Λέα Κούση
Κοστούμια : Τζωρτζίνα Κωστοπούλου
Μουσική : Γιάννης Ψειμάδας
Χορογραφία : Έφη Καρακώστα.


ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ (με αλφαβητική σειρά) : Δημήτρης Αντωνιάδης, Κώστας Αυλωνίτης, Μαρία Δρακοπούλου, Νίκη Λειβαδάρη, Δημήτρης Λύρας, Βασίλης Παπαλαζάρου, Χριστίνα Πλατανιώτη, Νικόλας Φραγκιουδάκης.