"Άλλοθι" στην γεύση!

18.03.2003
Πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι διαπράττουν...γευστικά εγκλήματα, επιλέγοντας στην τύχη όποιο εστιατόριο τους χτυπήσει στο μάτι. Για όσους ανήκουν στην κατηγορία αυτή, υπάρχει το...γευστικό Άλλοθι για τη σχετική άφεση αμαρτιών.
Πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι διαπράττουν...γευστικά εγκλήματα, επιλέγοντας στην τύχη όποιο εστιατόριο τους χτυπήσει στο μάτι. Για όσους ανήκουν στην κατηγορία αυτή, υπάρχει το...γευστικό Άλλοθι για τη σχετική άφεση αμαρτιών. Ο εν λόγω χώρος βρίσκεται στα βόρεια προάστια και είναι μία από τις παλιότερες ταβέρνες τις περιοχής. Το 1998 - που είναι και η χρονολογία της εισόδου του στο αθηναϊκό γίγνεσθαι - ξεκίνησε ως μεζεδοπωλείο. Στη συνέχεια, κάτι η αγάπη των ιδιοκτητών για το ποιοτικό φαγητό, κάτι η αγάπη για την μουσική τους προέτρεψε στο να μετατρέψουν τον χώρο σε μουσικό μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική κάθε μέρα τον χειμώνα.
Τα ακούσματα είναι από το έντεχνο και το ελαφραϊκό τραγούδι με την συνοδεία μπουζουκιού και κιθάρας, ενώ οι ήχοι από το μπαγλαμαδάκι και το τουμπερλέκι ανεβάζουν το κέφι στα ύψη και τον κόσμο στα τραπέζια.

Ο χώρος
Ο χώρος χωρίζεται σε δύο τμήματα: τον εσωτερικό και τον κήπο. Ο εσωτερικός χώρος διαθέτει τεράστια παράθυρα με κουρτίνες στα χρώματα του κίτρινου και του μπλε. Τους τοίχους κοσμούν μικρά κάδρα, ενώ τα τραπέζια με τα φαναράκια συνθέτουν το σκηνικό της ζεστής ατμόσφαιρας, κατάλληλη για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ο κήπος, πάλι, ξεχωρίζει για το σιντριβάνι και το μοναδικό παλαιού τύπου πηγάδι που διαθέτει, ενώ η κληματαριά είναι το απόλυτο must για την εποχή.

Γεύσεις
Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε τις κατάλληλες γεύσεις για την κατάλληλη εποχή. Το μενού διαθέτει από ουζομεζεδάκια και κοντοσούβλι, μέχρι κοκορέτσι και σταβλίσιες μπριζόλες. Στο Άλλοθι οτιδήποτε σε κρεατικό είναι το απόλυτο must, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν παίζουν κι άλλες γεύσεις, όπως τα θαλασσινά. Διαθέτει ακόμη μεγάλη λίστα αμπελοζούμων.


Φραγκοπούλου 57 & Γ. Λύρα, Κηφισιά
τηλ: 2108074198,
Τιμές : 17,60 - 23,50 EURO