Πάρτε... γεύση από αμερικάνικη κουζίνα στο Applebee's

20.02.2001
Εδώ και έντεκα μήνες μας ήρθε από την Αμερική στην Αθήνα , το εστιατόριο Applebee' s. To Αpplebee's στεγάζεται στη Γλυφάδα σε ένα διώροφο κτίριο και ο εσωτερικός του χώρος είναι διακοσμημένος σε αμερικάνικο στυλ, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο. Η κουζίνα του Applebee's είναι βασισμένη σε αμερικάνικες και μεξικάνικες συνταγές, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό της το grill.
Εδώ και έντεκα μήνες μας ήρθε από την Αμερική στην Αθήνα , το εστιατόριο Applebee' s. To Αpplebee's στεγάζεται στη Γλυφάδα σε ένα διώροφο κτίριο και ο εσωτερικός του χώρος είναι διακοσμημένος σε αμερικάνικο στυλ, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο
. Η κουζίνα του Applebee's είναι βασισμένη σε αμερικάνικες και μεξικάνικες συνταγές, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό της το grill. Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε tequila lime chicken (φιλέτο κοτόπουλου ψημένο στη θράκα μαριναρισμένο σε μη αλκοολούχο τεκίλα και χυμό lime, σερβιρισμένο πανω σε τραγανές τορτίγιας περιχυμένες με τυρί τσένταρ. Επίσης, ιδιαίτερα εντυπωσιακή στη γεύση και στην εμφάνιση είναι η tex mex quesadillas : πρόκειται για τη μεξικάνικη κρέπα με δύο είδη τυριών, γαρίδες, καλαμπόκι, μαύρα φασόλια, χωριάτικο λουκάνικο και pico de gallo, σερβιρισμένη με sour cream και salsa.
Για το κλείσιμο του δείπνου σας, οι chef του Αpplebee's έχουν ετοιμάσει μηλόπιτα Νέας Υόρκης με κανέλα και μαύρη ζάχαρη, σερβιρισμένη με παγωτό, καθώς και κέικ σοκολάτας με καρύδια και παγωτό βανίλια, περιχυμένο με σοκολάτα.
Την ατμόσφαιρα ζεσταίνουν το γρήγορο και φιλικό σέρβις, αλλά και οι μουσικές επιλογές του D.J με μελωδίες ροκ και σλόου.
Applebee's : Διεύθυνση : Λαζαράκη 12 , Γλυφάδα
Τηλέφωνο : 8948730
Τιμή κατ' άτομο : 7-8.000 (χωρίς το κρασί ή το ποτό)