Παζάρι Bιβλίου 2003!

10.02.2003
Μια έκθεση βιβλίου, διαφορετική από τις καθιερωμένες, μια μεγάλη γιορτή γνωριμίας με το Βιβλίο διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίοπωλών Αθηνών, σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων. Από την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, για δώδεκα ημέρες, έως και την Δευτέρα 3 Μαρτίου 2003, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποιείται έαν μεγάλο παζάρι βιβλίου.
Μια έκθεση βιβλίου, διαφορετική από τις καθιερωμένες, μια μεγάλη γιορτή γνωριμίας με το βιβλίο διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίοπωλών Αθηνών, σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων.
Από την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, για δώδεκα ημέρες, έως και την Δευτέρα 3 Μαρτίου 2003, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποιείται έαν μεγάλο παζάρι βιβλίου.

Σε ένα τεράστιο περίπτερο 450 τετραγωνικών μέτρων, ενιαίο για όλους τους εκδότες, εκτίθενται χιλιάδες τίτλοι. Οι εκδότες άνοιξαν για μια ακόμη φορά τις αποθήκες τους και προσφέρουν βιβλία όλων των ειδών, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Έτσι, οι ευκαιρίες για τους φίλους του βιβλίου είναι μεγάλες. Στο εκθετήριο της Κλαυθμώνος, οι βιβλιόφιλοι μπορούν να προμηθευτούν φτηνά, αλλά αξιόλογα βιβλία, εκείνα που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν. Για αυτούς που πιστεύουν ότι το βιβλίο δεν παλιώνει. Το Βιβλίο είναι πάντα θησαυρός, όποια κι αν είναι η ημερομηνία της έκδοσής του. Επισκεφθείτε λοιπόν, αυτό το Παζάρι Βιβλίου, συνδυάζοντας και ένα μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης, συντροφιά πάντα με τη γνώση από το μαγευτικό κόσμο του Βιβλίου.

Στα πλαίσια αυτής της γιορτής για τους βιβλιόφιλους, πρόκειται και φέτος να δημιουργηθεί μια αξιόλογη βιβλιοθήκη σε κάποια από τις "ξεχασμένες πατρίδες" της χώρας μας.Τον περασμένο χρόνο εγκαινιάστηκε η Βιβλιοθήκη του Δήμου Τριγώνου στον Έβρο, την εσχατιά των ελληνικών συνόρων.

Το Παζάρι Βιβλίου 2003 θα λειτουργεί από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9.45 το βράδυ.