Ένας χώρος που στάζει...μέλι!

06.02.2003
Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς στο "Μέλι" φτιάχνει η διάθεση σου. Δεν είναι μόνο η γλυκύτητα της λέξεως, αλλά τα χρώματα και η θετική αύρα που εκπέμπει το συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο -εστιατόριο.
Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς στο "Μέλι" φτιάχνει η διάθεση σου. Δεν είναι μόνο η γλυκύτητα της λέξεως, αλλά τα χρώματα και η θετική αύρα που εκπέμπει το συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο -εστιατόριο. Με υπέροχη ελληνική κουζίνα και προσιτές, σε όλους, τιμές (10 -15 ευρώ), θυμηθείτε το: δεν θα αργήσει να εξελιχθεί σε έναν από τους must χώρους της πόλης.

Σε μονοκατοικία 250 τ.μ., στα σύνορα Καισαριανής -Παγκρατίου, έβγαλε από πάνω του το ακριβό και συντηρητικό κοστούμι του παλιού Inxs και ντύθηκε με τις καλύτερες προοπτικές: γυάλινο πάτωμα που κλέβει την προσοχή των θαμώνων, ημιώροφο κουκλίστικο πατάρι, παραδοσιακά ξύλινα τραπεζάκια και χρωματιστά βιτρώ να δένουν αρμονικά. Τα 33 ορεκτικά, οι πολλές σαλάτες, τα χορταστικά κυρίως πιάτα και οι...τιμές - μέλι ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς γευσιγνώστες!

Μόλις δύο μήνες μετά την άφιξή του, το "Μέλι" δείχνει ότι γεννήθηκε για να πρωταγωνιστήσει. Ο κόσμος που έρχεται - ξαναέρχεται, αφού εκτός των άλλων το σέρβις είναι πολύ καλό και δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Από εκεί, πέρασαν ήδη η Νόνη Δούνια, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Νίκος Χατζής, ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο Δήμος Ντικούδης και πολλοί δημοσιογράφοι. Με την διαφορά ότι "επώνυμοι" και "ανώνυμοι" είναι εξίσου σημαντικοί για τους ανθρώπους του μαγαζιού.

Μενού
Ο Κωστής Βακατάσης (που είναι και ιδιοκτήτης) με τον Σωτήρη Κουκουνάρα επιμελούνται της κουζίνας, που μοσχοβολάει Ελλάδα, υπό την εποπτεία του σεφ Γιώργου Κλειδαρά. Το σαγανάκι φέτα - κόλαση, ο κρεμμυδοκαγιανάς αγροτικός, το γεμιστό λουκάνικο, οι μανιταροκροκέτες του δάσους και το χοιρινό κρασοπουλειό κλέβουν την παράσταση, ενώ στα κυρίως πιάτα δεσπόζει το αρχαιοελληνικό χοιρινό με κολιαντρό και μέλι και η σταβλίσια μπριζόλα στα κάρβουνα. Κρασί χύμα (πολύ καλό) και ικανοποιητική λίστα.
Αν φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε το σουφλέ σοκολάτας ή το σπιτικό ραβανί με παγωτό καϊμάκι και γλυκό κουταλιού, διαπράξατε μέγα λάθος. Γυρίστε πίσω...
Ζωντανή μουσική Παρασκευή - Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, που οδηγεί σε γλέντι.


Εθνικής Αντιστάσεως 4, Καισαριανή
Τηλ: 210-7560000, 6937-390089
Τιμή: 10 -15 ευρώ.