Άστρα & Όραμα Νοεμβρίου 2012

09.10.2012

Αστρολογία

4 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - Μπαίνουμε στην τελική φάση για την ανασύνταξη της ενωμένης Ευρώπης και του ευρώ. Από τη Βίκη Παγιατάκη.

6 ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ - Πολιτικά & οικονομικά αδιέξοδα: Μήνας εκλείψεων αυτός, μία ηλιακή στον Σκορπιό και μία σεληνιακή στους Διδύμους θα προκαλέσουν αναστάτωση και θα απαιτήσουν γερά νεύρα.

10 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ - Κρυμμένα μυστικά στο φως: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα σε δύο ζώδια, αποκαλύπτει φόβους, εμμονές, εξαρτήσεις, δίνει όμως και απαντήσεις μέσα από τη ροή των γεγονότων.

14 ASTRASOUL - Κάθε τέλος μια νέα αρχή: Πολλές και ισχυρές οι πλανητικές επιρροές αυτόν το μήνα. Γι’ αυτούς όμως που επιμένουν, μπορεί να γίνουν αφετηρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Όραμα

18 ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ - Πώς θα επιβιώσετε σε αρνητικό επαγγελματικό περιβάλλον: Βρήκατε δουλειά μέσα στην οικονομική κρίση; Μάθετε πώς θα την κρατήσετε και πώς θα προστατευτείτε από την αρνητική ενέργεια στο χώρο της εργασίας σας.

22 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Να είσαι εδώ και τώρα, αυτή είναι η ευτυχία: Ο συγγραφέας του «Η Σχολή των Θεών» μιλά για την πνευματική ελευθερία και τα σημερινά αδιέξοδα που συνδέονται με την οικονομική και τη συναισθηματική κρίση.

26 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - Μήπως παχαίνετε λόγω χαρακτήρα; Ανακαλύψτε ποια είναι η σχέση σας με το φαγητό και γνωρίστε πώς να το απολαμβάνετε περισσότερο, βελτιώνοντας την υγεία σας.

Μόνιμες στήλες

30 ΤΥΧΕΡΟ ΣΠΙΤΙ

32 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

35 ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

96 ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΥΖΩΪΑΣ

98 ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

100 ΤΑ ΤΑΡΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ

101 ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο - Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια

40 Το ζώδιο του μήνα ΣΚΟΡΠΙΟΣ

38 Ο ουρανός του NOEMBΡΙΟΥ

94 Πλανητικές ώρες