Μάγεψε τον με το διαδικτυακό προφίλ σου(Μέρος Β')

29.11.2010
Θέλεις να φτιάξεις το προφίλ σου στο ίντερνετ έτσι ώστε να είναι αντιπροσωπευτικό των προσόντων σου και φυσικά να προσελκύσει σα μαγνήτης τον αντρικό πληθυσμό; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να φτιάξεις το προσωπικό σου προφίλ στο διαδίκτυο έτσι ώστε να είναι αντιπροσωπευτικό της υπέροχης προσωπικότητας σου!

Θέλεις να φτιάξεις το προφίλ σου στο ίντερνετ έτσι ώστε να είναι αντιπροσωπευτικό των προσόντων σου και φυσικά να προσελκύσει σα μαγνήτης τον αντρικό πληθυσμό; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να φτιάξεις το προσωπικό σου προφίλ στο διαδίκτυο έτσι ώστε να είναι αντιπροσωπευτικό της υπέροχης προσωπικότητας σου!

Ζυγός: το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φτιάξεις τέλεια τις παραγράφους σου και θα επιμεληθείς με τον καλύτερο τρόπο την διαδικτυακή σου εικόνα. Θα ανεβάσεις την πιο ωραία σου φωτογραφία και θα τονίσεις τα καλά σου σημεία γιατί όπως και να το κάνουμε για ένα κούτελο και μια Α κοινωνική ζωή ζούμε. Μπορεί να είσαι αξιαγάπητη από τη φύση σου και να έχεις πάνω από 1000 αριθμούς στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού σου, όμως και η διαδικτυακή σου εικόνα είναι πολύ σημαντική. Ο άντρας Ζυγός δεν αποκλείεται να έχει ένα εκατομμύριο φίλους, εσύ όμως μη μασήσεις είναι απλά γνωστοί και τίποτα παραπάνω!

Σκορπιός: αν ανήκεις στο ζώδιο ξέρεις καλά πως σε διακρίνει σαν άνθρωπος μια ευθύτητα που "βγαίνει" και τις διαδικτυακές συνομιλίες σου. Θέλεις να γνωρίσεις τον ένα και μοναδικό, τον κύριο τέλειο που θα σε κάνει να μείνεις δίπλα του για πάντα και αυτό ακριβώς φαίνεται αφού δε μπαίνεις καν στον κόπο να συνομιλήσεις με κάποιον που δεν έχει καμία τύχη. Αν πάλι εκείνος ανήκει στο ζώδιο ( όπως κατάλαβες από την ημερομηνία γέννησης που έχει αναρτήσει) προετοιμάσου για κοφτές και συγκεκριμένες απαντήσεις αλλά και πληροφορίες στο προφίλ του. Αν του αρέσεις θα το καταλάβεις αι αν δεν του αρέσει και πάλι θα σου το δώσει να το καταλάβεις. Όποτε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.

Τοξότης: έχεις την τάση να τα λες λιγάκι χύμα και έτσι ο συνομιλητής σου μπορεί να μείνει λιγάκι με την ειλικρίνεια σου! Προσπάθησε να μην ξεχνάς ότι είναι κάποιος που δεν του μιλάς από κοντά και ότι μέσω υπολογιστή πολλές παρεξηγήσεις μπορούν να συμβούν. Αν πάλι το αντικείμενο του διαδικτυακού σου πόθου ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο πρέπει απλά να βρουν κάποιον να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος γιατί διαφορετικά τα πράγμα είναι δύσκολα.

Αιγόκερως: τα υψηλά στάνταρντ σου είναι από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να συνυπολογίσεις όταν φτιάχνεις το προφίλ σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές και να μην περιμένεις από το συνομιλητή σου να είναι ένας δεύτερος Μπράντ Πιτ κούκλος και με αμύθητη περιουσία. Αν πάλι εκείνος ανήκει στο ζώδιο μην πάρεις τοις μετρητοίς όλα όσα λέει γιατί δεν αποκλείεται να τα έχει φουσκώσει λιγάκι.

Υδροχόος: μπορεί να δείχνεις πολύ κουλ και άνετη και να μιλάς με όποιον σου πιάνει την online κουβέντα αλλά αυτό ίσως είναι κάτι που κάνεις ια να μην αποκαλύψεις την πιο ευαίσθητη πλευρά σου. Ο άντρας Υδροχόος φαίνεται ακόμη και αν σου μιλάει από το "παράθυρο" του τσάτ: δε σου αφήνει πολλά περιθώρια να του στερήσεις την ελευθερία του ούτε μέσω ίντερνετ! Οπότε μην περιμένεις να μιλάει μόνο μαζί σου, μπορεί παράλληλα να κάνει και χίλια δύο πράγματα, απλά οπλίσου με υπομονή και όλα θα γίνουν?.

Ιχθείς: το πιο πιθανό είναι να πανικοβληθείς μιας και θα πρέπει να δώσεις μόνο μια περιγραφή για τον εαυτό σου. Τι θέλεις; Τι δεν θέλεις; Όλα είναι ένα μυστήριο για εσένα και κάπως έτσι μπέρδεμα βγαίνουν και στην online καρτέλα σου. Από τον άντρα λοιπόν μην περιμένεις κάτι διαφορετικό: άλλα λέει , άλλα κάνει και άλλα εννοεί, αλλά όλα θα γίνουν αρκεί να υπάρχει θέληση!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη