Μάγεψε τον με το διαδικτυακό προφίλ σου(Μέρος Α')

22.11.2010
Κάθεσαι με τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή προσπαθώντας μάταια να φτιάξεις το προφίλ σου στα διάφορα σάιτ γνωριμιών και δεν ξέρεις πώς να το διαμορφώσεις ώστε όχι μόνο να σε αντιπροσωπεύει αλλά και να τραβήξεις τους άντρες σαν μαγνήτες; Και εδώ τα άστρα σου ανοίγουν τα ματάκια και σε οδηγούν σωστά ώστε το προφίλ σου να γίνει μαγνήτης των πι σούπερ κούκλων!

Κάθεσαι με τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή προσπαθώντας μάταια να φτιάξεις το προφίλ σου στα διάφορα σάιτ γνωριμιών και δεν ξέρεις πώς να το διαμορφώσεις ώστε όχι μόνο να σε αντιπροσωπεύει αλλά και να τραβήξεις τους άντρες σαν μαγνήτες; Και εδώ τα άστρα σου ανοίγουν τα ματάκια και σε οδηγούν σωστά ώστε το προφίλ σου να γίνει μαγνήτης των πιο σούπερ κούκλων!

Μίλα μου , ναι μίλα μου: τα ζώδια που τα πάνε περίφημα με τις λέξεις: Δίδυμος, Τοξότης, Παρθένος και Υδρόχοος συνήθως τα πάνε τέλεια με τις λέξεις και δεν το βρίσκουν καθόλου δύσκολο να εκφραστούν και να σαγηνεύσουν με αυτό τον τρόπο, οπότε αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Κριός: ο Κριός θέλει να πάρει τα ρίσκα του και γι’ αυτό δε φοβάται να δοκιμάσει τα πάντα διαδικτυακά. Αυτό περιμένει και από τον συνομιλητή του, γι’ αυτό ετοιμάσου να πεις πολλά και να περιμένεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Βέβαια καλό είναι να μην ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά γιατί μετά τι θα μείνει να πείτε από κοντά στο live; Η υπομονή εξάλλου είναι αρετή και καλά θα κάνεις να έχεις όσες περισσότερες μπορείς(αρετές πάντα).

Ταύρος: πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα για τους περισσότερους Ταύρους, το να πιάνουν την κουβέντα διαδικτυακά με κάποιον που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ από κοντά. Οι Ταύροι θέλουν συναισθηματική ασφάλεια και αν ανήκεις σε αυτό το σταθερό ζώδιο που πατά γερά στη γη κάποιες φορές το ίντερνετ σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις και λίγη "σάλτσα" στα προσόντα σου. Εξάλλου έχεις όλα τα προσόντα να τον μαγέψεις και από κοντά!

Δίδυμοι: οι διφορούμενοι! Το ζώδιο που πολλές μίσησαν και ταυτόχρονα ερωτεύτηκαν είναι αυτό ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το σύμβολο τους. Λίγο έτσι, λίγο αλλιώς, έχεις μπερδευτεί και εσύ ή ίδια και δεν ξέρεις τι να γράψεις για εσένα. Αν το ο συνομιλητής σου ανήκει στο ζώδιο θα δείς ότι η περιγραφή που θα αναρτήσει δε θα είναι ακριβώς αντιπροσωπευτική αλλά να είσαι προετοιμασμένη ότι θα έχει μπόλικη "σάλτσα". Μήπως απλά θέλουν μια φιλική κουβεντούλα στο τσάτ; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρη ότι θα το καταλάβεις! Μην πιστέψεις όσα λένε στο προφίλ τους ότι έχουν κάνει, κράτα και μια επιφύλαξη για να είσαι σίγουρη αφού η πτώση με αλεξίπτωτο δεν είναι και το πιο συνηθισμένο χόμπι!

Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι εφευρετικός αλλά και της οικογένειας. Είσαι ευαίσθητη και ναζιάρα και μπορείς να κάνεις και τον πιο βαρετό συνομιλητή να σου ζητήσει να βγείτε! Αν εκείνος ανήκει στο ζώδιο και είναι παντρεμένος δε θα το κρύψει αλλά αντίθετα θα το αναρτήσει στο προφίλ του για να το μάθουν όλοι απλά και μόνο γιατί έχει πολύ "ψηλά" το γάμο. Από την αρχή θα ξέρεις λοιπόν σε αυτή την περίπτωση ότι το επίπεδο της κουβέντας θα πρέπει να παραμείνει φιλικό. Φυσικά όλοι οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους και γι’ αυτό έχε τα διαδικτυακά σου μάτια ορθάνοιχτα!

Λέων: το ζώδιο του κύρους δε θα μπορούσε να μη δείξει τον καλύτερο του εαυτό στην online εκδοχή του! Αν είσαι λιονταρίνα θα έχεις ήδη αναρτήσει στην προσωπική σου σελίδα τα επιτεύγματα σου, τις καλύτερες σου φωτογραφίες και σίγουρα η καλύτερη πλευρά του εαυτού σου θα γοητεύσει! Αν εκείνος ανήκει στο ζώδιο θα είναι μια από τα ίδια: πρώτος τελείωσε την ιατρική, είναι το αφεντικό στην δουλειά του και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα το κρύψει. Μπορεί να το βάλει με κεφαλαία γράμματα να το βλέπουν όλοι αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το καταλάβεις. Όπως και να έχει κράτησε μια μικρή επιφύλαξη και θυμήσου την παροιμία με το καλάθι και τα κεράσια.

Παρθένος: μπορεί να είσαι τελειομανής αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό! Απλά θα φανεί στην διαδικτυακή σου "ταυτότητα". Ο άντρας Παρθένος το πιο πιθανό είναι ότι θα γράψει το προφίλ του σα να γράφει για κάποιου άλλου. Θα αφήσει στην άκρη την τάση του για αυτοκριτική και θα τα γράψει ωραία για τον εαυτό του ακόμη και αν δεν τα πιστεύει ότι έτσι είναι ή απλά δε θα γράψει τίποτα το ιδιαίτερο και θα περιοριστεί στα βασικά. Εσύ απλά να είσαι προετοιμασμένη ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη