Ζώδια και χωρισμός (Μέρος Α’)

04.10.2010
Φίλοι για πάντα ή δε θα μιλήσετε ποτέ ξανά; Αναρωτιέσαι πώς θα πάρει το χωρισμό σας ο πρώην φίλος σου; Αν θα ξαναμιλήσετε ή απλά αν δε θέλει να σε δει ούτε ζωγραφιστή;

Φίλοι για πάντα ή δε θα μιλήσετε ποτέ ξανά; Αναρωτιέσαι πώς θα πάρει το χωρισμό σας ο πρώην φίλος σου; Αν θα ξαναμιλήσετε ή απλά αν δε θέλει να σε δει ούτε ζωγραφιστή; Τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένη για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσεις από τον άνθρωπο που μέχρι τώρα κοίταζες και αλληθώριζες!

Κριός: αν το πρώην αγόρι σου ανήκει στο ζώδιο του Κριού να είσαι σίγουρη ότι μετά το χωρισμό θα εξαφανιστεί από προσώπου γης και δε ξανακοιτάξει πίσω του. Φυσικά εάν και εφόσον ο χωρισμός ήταν δική του ιδέα ισχύουν όλα τα παραπάνω. Αν πάλι είσαι εσύ αυτή που θα τον χωρίσει θα σε ζαλίσει λιγάκι μέχρι να αποφασίσει εν τέλει ότι τελικά υπάρχουν πολύ καλύτερες παό εσένα για εκείνον. Και στις δυο περιπτώσεις οπλίσου με μεγάλη υπομονή!

Ταύρος: μπορεί φαινομενικά να είναι πολύ απαθής και "κρύος" ο Ταύρος αλλά όπως σίγουρα θα ξέρεις φημίζονται για την πτητικότητα τους και την ασφάλεια που όχι μόνο αποζητούν σε μια σχέση αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν κιόλας. Οπότε καταλαβαίνεις τι σημαίνει για ένα Ταύρο να του στερούν τη σχέση: θα κλάψει, θα χτυπηθεί και θα το ξεπεράσει όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.

Δίδυμοι: ο Δίδυμος , ως ζώδιο του αέρα θα μείνει με το στόμα ανοιχτό αν "προλάβεις" να τον χωρίσεις πριν το κάνει εκείνος! Μετά λοιπόν το χωρισμό και εφόσον είναι δική σου απόφαση θα εξαντλήσει το θέμα με γνωστούς και φίλους που πραγματικά θα τα πει όλα με όλες τις λεπτομέρειες μέχρι να αποφασίσουν όλοι ομαδικώς ότι ήρθε η ώρα να βγει πάλι στον "αγώνα".

Καρκίνος: το Καρκινάκι όσο να πεις ...ζορίζεται με τους χωρισμούς και τους αποχαιρετισμούς και δεν αποκλείεται το κλάμα και ο οδυρμός να είναι μέσα στο παιχνίδι. Το πιο πιθανό είναι τώρα που χωρίσατε και έχει άπλετο χρόνο να ζει με την ανάμνηση σου και βέβαια να θυμάται μόνο τις καλές στιγμές. Μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα του περάσει.

Λέων: αν ανήκεις το ζώδιο του Λέων τότε περίμενε από αυτόν να εξαφανιστεί σε ένα ωκεανό αμφιβολίας και αβεβαιότητας. Ο Λέων όπως ξέρεις δεν έχει χειρότερο από το να θίγεται το εγώ του και ένα τέλος μιας σχέσης που δεν προέρχεται από τον ίδιο μπορεί να είναι καταστροφικό για το εγώ του!

Παρθένος: ακριβώς είναι λιγάκι πεσιμιστής από τη φύση του δεν αποκλείεται να μάθεις ότι δε φεύγει από το γραφείο μέχρι να ξημερώσει και ότι η αγαπημένη του λέξη είναι η εργασιοθεραπεία! Όπως και να έχει η τελειομανία του Παρθένου είναι γνωστή και για να μη νιώθουν χάλια μετά το χωρισμό θα τους δεις να το ρίχνουν με τα μούτρα στη δουλειά!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη