Βρες διαδικτυακά τον τέλειο άντρα βάσει ζωδίου (Μέρος Β')

20.09.2010
Μπορεί να ψάχνεις μάταια σε μπαρ και καφετέριες να βρεις τον άντρα της ζωής σου και αυτός να βρίσκεται σε απόσταση ενός κλικ! Μάθε αν το online dating είναι ή όχι το στοιχείο σου με τη βοήθεια των άστρων.

Μπορεί να ψάχνεις μάταια σε μπαρ και καφετέριες να βρεις τον άντρα της ζωής σου και αυτός να βρίσκεται σε απόσταση ενός κλικ! Μάθε αν το online dating είναι ή όχι το στοιχείο σου με τη βοήθεια των άστρων.

Ζυγός: είσαι σίγουρα η ρομαντική ψυχή του ζωδιακού και μπορεί το φλερτ μέσω διαδικτύου να μη σε καλύπτει 100% αλλά αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία αφού μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα νέο έρωτα ή απλά μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Δες και το "Youve got mail" για να πάρεις ιδέες!

Σκορπιός: το να κρύβεσαι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου μπορεί να σου προσφέρει την ασφάλεια που θέλεις στον αγώνα της αναζήτησης του άντρα της ζωής σου. όμως μην ξεχνάς ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστείς αν βρεθείς και από κοντά με το αγόρι που μιλάς από το πρωί ως το βράδυ. Μην ξεχνάς ότι είναι καλύτερο να δεις τον άλλο από κοντά παρά να φτιάχνεις στο μυαλό σου σενάρια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τοξότης: αφού έτσι κι αλλιώς θέλεις πάντα να έχει περισσότερα παρά λιγότερα και οι πιθανότητες που σου δίνει το διαδίκτυο είναι άπειρες( αναφορικά πάντα με το πόσοι άντρες μπορεί να πέσουν στον έρωτα σου). Προσπάθησε να μην αναλωθείς πολύ στο να βρεις τον τέλειο άντρα και χάσεις μέσα από τα χέρια σου αυτόν που θα σε κάνει ευτυχισμένη για πάντα!

Αιγόκερως: είσαι πολύ πρακτική και αντιμετωπίζεις αντίστοιχα και τη ζωή αλλά και την αγάπη και το διαδίκτυο το πιο πιθανό είναι ότι δεν ανταποκρίνεται στην παραδοσιακή ματιά με την οποία αντιμετώπιζες και την αγάπη. Συνήθως λειτουργείς καλύτερα όταν γνωρίζεις κόσμο μέσα από κοινές παρέες ή ακόμη και από τη δουλειά παρά μέσω υπολογιστή, οπότε δε χρειάζεται να πιεστείς!

Υδροχόος: εσύ και το online dating είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο! Η πρόκληση για εσένα είναι να γνωρίσεις τους διαδικτυακούς σου φίλους από κοντά. Αισθάνεσαι πολύ πιο άνετα όταν «συνδέεσαι» με κάποιον από την οθόνη του υπολογιστή σου, γι’ αυτό και οι πιθανότητες του να βγεις ραντεβού είναι πολύ μεγάλες.

Ιχθείς: η "δυνατή" φαντασία σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να φανταστείς πράγματα που δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Καλά θα κάνεις να τσεκάρεις με ποιον έχει κοινά ενδιαφέροντα και με ποιον θα ταίριαζες θεωρητικά πριν αποφασίσεις να κάνει τη γνωριμία από κοντά. Έτσι θα ελαχιστοποιήσεις όσο γίνεται τις πιθανότητες να περιμένεις πάρα πολλά και εντέλει να απογοητευτείς.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη