Βρες διαδικτυακά τον τέλειο άντρα βάσει ζωδίου (Μέρος Α')

13.09.2010
Ψάχνεις μάταια μέσα από φίλους φίλων και έχεις πάρει σβάρνα όλα τα μπαρ για αν βρει τον ένα και μοναδικό; Σκέφτηκες να ανοίξεις απλά την οθόνη του υπολογιστή σου και να βρεις εκεί το ταίρι σου;

Ψάχνεις μάταια μέσα από φίλους φίλων και έχεις πάρει σβάρνα όλα τα μπαρ για αν βρει τον ένα και μοναδικό; Σκέφτηκες να ανοίξεις απλά την οθόνη του υπολογιστή σου και να βρεις εκεί το ταίρι σου; Αν δεν το έχεις σκεφτεί ως τώρα, καλά θα κάνεις να μάθεις ότι το διαδίκτυο είναι αυτό που θα σε φέρει κοντά στον τέλειο άντρα. Διάβασε παρακάτω πώς ανάλογα με το ζώδιο σου θα καταφέρεις να βρεις τον άντρα των ονείρων σου στο διαδίκτυο.

Κριός: είσαι πάντα έτοιμη να αντιμετώπισες οποιαδήποτε πρόκληση και εκτιμάς όσο καμία άλλη τα δυνητικά αγόρια σου που σύμφωνα με τις διάφορες εφαρμογές είναι θεωρητικοί άντρες της ζωής σου! Μπορεί βέβαια να σε πιάσουν τα νεύρα σου αν πας σε διάφορα αποτυχημένα online ραντεβού, αλλά να θυμάσαι ότι μόνο τότε έχεις πολλές πιθανότητες να σου κάτσει το ένα το καλό.

Ταύρος: η αλλαγή και η ποικιλία είναι θέματα που... σου πέφτουν λιγάκι πλάκωμα και συνήθως προτιμάς να γνωρίζεις κόσμο με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. Προτιμάς να βλέπεις το ίντερνετ ως ένα τρόπο που μπορείς να τσεκάρεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω, παρά ως το μέσο που θα σου φέρει κοντά σου τον ένα και μοναδικό εκτός και αν είσαι σε μουντ για φλερτ και δεις στην οθόνη σου ξαφνικά τον κούκλο που έψαχνες σε όλη σου τη ζωή...

Δίδυμοι: είσαι η μεγαλύτερη φαν του online dating! Λατρεύεις να μιλάς με τις ώρες στο τσατ με όποιον σου πιάσει την κουβέντα , μιας και το φλερτ σε οποιαδήποτε μορφή του είναι όπως και να το κάνουμε η ειδικότητα σου! Αν θέλεις να κάνεις μια σχέση θα χρειαστείς να κάνεις τις επιλογές σου και να διαλέξεις με ποιους θα μπορούσες να βγεις, πράγμα που δε σου κρύβω θα σε δυσκολέψει λιγάκι.

Καρκίνος: είσαι ντροπαλούλα και η ιδιωτική φύση σου δεν ταιριάζει απόλυτα με τη νοοτροπία του φλερτ μέσω του ίντερνετ αφού δεν έχεις την τάση να ανοίγεις την καρδούλα σου σε κάποιον που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις στην κολλητή σου να σου γνωρίσει κάποιο αγόρι που πιστεύει ότι θα ταίριαζε μαζί σου και άσε το διαδίκτυο για εκείνη!

Λέων: το ίντερνετ είναι το κατάλληλο μέρος για να δείξεις πόσο κούκλα, σέξι, έξυπνη κ.λ.π. είσαι και να το αναγνωρίσουν! Λατρεύεις να ανεβάζεις φωτογραφίες σου και να σου κάνουν (θετικά πάντα) σχόλια και έτσι όχι μόνο ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου αλλά κάνεις και νέες γνωριμίες με θαυμαστές σου! Συνέχισε και ο έρωτας δε θα αργήσει!

Παρθένος: το online dating σου επιτρέπει να αναλύσεις και να επεξεργαστείς καλύτερα τα δεδομένα που σου δίνει ο δυνητικός σου σύντροφος και γι’ αυτό οι πιθανότητες να τον βρεις από εκεί είναι μεγάλες! Απλά πρόσεξε μην το παρακάνεις και μάθεις τα απάντα για τον άλλο πριν τον συναντήσεις από κοντά, γιατί μετά στο τετ-α-τετ δε θα έχεις τίποτα να μάθεις! Επίσης μην είσαι πολύ αυστηρή με αυτούς που πιάνεις κουβεντούλα και χάσεις έτσι τον έρωτα της ζωής σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη