Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα στο σεξ

07.08.2024
Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα στο σεξ
ΠΗΓΗ: FREEPICK
Σύμφωνα με την αστρολογία, τρία ζώδια ξεχωρίζουν για την προθυμία τους να δοκιμάζουν νέα πράγματα στο σεξ.

Η λίμπιντο δεν είναι το μόνο στοιχείο που καθορίζει τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις, το ζώδιό σας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Η συχνότητα και η ένταση της σεξουαλικής σας ζωής μπορούν να επηρεαστούν από την αστρολογία. Ας δούμε ποια είναι τα τρία ζώδια που δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση για πειραματισμούς στο σεξ και είναι πρόθυμα να πραγματοποιήσουν τόσο τις δικές τους φαντασιώσεις, όσο και αυτές των συντρόφων τους.

Ζώδια που αγαπούν τον πειραματισμό στο σεξ:

Κριός

Κυβερνώμενος από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της σεξουαλικότητας, ο Κριός είναι πάντα σε αναζήτηση νέων εμπειριών στο κρεβάτι. Η σεξουαλική του ορμή είναι έντονη και η επιθυμία του για δράση τον κάνει ιδιαίτερα παθιασμένο. Το σεξ με έναν Κριό είναι μια έντονη και καυτή εμπειρία που αφήνει τους συντρόφους του να θέλουν κι άλλο. Η παρορμητική του φύση τον κάνει πρόθυμο να προτείνει και να δοκιμάζει νέα πράγματα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορεί να φαίνονται αυστηροί και οργανωτικοί στην καθημερινότητά τους, αλλά στο κρεβάτι είναι πολύ διαφορετικοί. Είναι εξαιρετικά σεξουαλικοί και αγαπούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Όταν δίνουν προτεραιότητα στο σεξ, η άγρια πλευρά τους βγαίνει στην επιφάνεια. Αν και μπορεί να φαίνονται συγκρατημένοι στην καθημερινή ζωή τους, στο κρεβάτι είναι έτοιμοι να πειραματιστούν και να ανταποκριθούν σε νέες προτάσεις.

Λέων

Ο Λέων, υπό την επιρροή του Ήλιου, έχει μια βαθιά ανάγκη να τον θαυμάζουν και να τον θεωρούν εξαιρετικό στο σεξ. Για τους Λέοντες, το σεξ δεν είναι απλά μια πράξη, αλλά μια τέχνη στην οποία θέλουν να διαπρέψουν. Θα κάνουν τα πάντα για να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν την αναγνώριση των συντρόφων τους. Είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και πρόθυμοι να εξερευνήσουν τις φαντασιώσεις τους, όπως και αυτές των συντρόφων τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.08.2024 - 14:26