Πες μου το ζώδιό του να σου πω πώς φέρεται στα Social Media

26.06.2024
Πες μου το ζώδιό του να σου πω πώς φέρεται στα Social Media
Image by pikisuperstar on Freepik
Ναι και σε αυτό παίζει ρόλο το ζώδιο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής μας, είτε καταδιώκουμε τους πρώην μας στον κυβερνοχώρο, είτε προβάλλουμε τις υπέροχες ζωές μας, είτε απλώς προσπαθούμε να μην νιώθουμε μοναξιά.

Τα Social Media είναι εκεί όταν τα χρειαζόμαστε και -ας το παραδεχτούμε- όταν δεν τα χρειαζόμαστε. Μας βοηθάνε να κρατάμε επαφή με την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους πήγαμε σχολείο, τους πρώην συναδέλφους και τους παλιούς συνεργάτες.

Όπως συμβαίνει με την αστρολογία, το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική συμπεριφορά στα social media:

Κριός

Δημοσιεύει τα πάντα, όλη την ώρα και σε διάφορες πλατφόρμες: Facebook, Χ, Instagram και πλέον και στο Threads. Του αρέσει να μοιράζεται τις περιπέτειές του, τις απόψεις του, τα ταξίδια του, τη ζωή του γενικά και να συνδέεσαι με ανθρώπους. Ναι, είναι λίγο φιγουρατζής αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Φυσικά εκείνος νομίζει πως είναι.

Ταύρος

Δεν είναι δύσκολο για σένα να μπαίνεις σε συζητήσεις και να καταλήξεις σε μια έντονη λογομαχία. Ασχολείσαι με την κάθε τάση και γίνεσαι τακτικά αντιδημοφιλής για τις αιρετικές απόψεις σου.

Δίδυμοι

Δημοσιεύει συνεχώς ψαγμένα ποστ και γίνεται μέλος πολλών ομάδων στο Facebook. Είναι πολύ πολυάσχολο και δημοφιλές άτομο και τρελαίνεται να μοιράζεται τις απόψεις του για όλα τα θέματα που του τραβάνε το ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Του αρέσει να ασχολείσαι με τα social media γιατί του επιτρέπουν να παρακολουθεί τις πρώην του και γιατί τον κρατούν συνδεδεμένο με ανθρώπους από κάθε σημείο της ζωής σου. Ναι, είναι σπιτόγατος αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι απολαμβάνει τη μοναξιά.

Λέων

Αυτός και τα social media είναι σίγουρα ένα ταιριαστό ζευγάρι. Λατρεύει να δημοσιεύει selfies, φωτογραφίες με εκείνον και την παρέα του, να κάνει διασκεδαστικά πράγματα ή να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις εξόδους του. Φυσικά μετράει τα Likes. Μην έχεις καμία αμφιβολία.

Παρθένος

Μπορεί να μη δημοσιεύει πολλά αλλά τριγυρίζει στα social. Απολαμβάνει να βλέπει τι κάνουν και τι λένε οι άλλοι, αλλά δεν νιώθει πάντα άνετα να μοιράζεται το τι κάνει αυτός.

Ζυγός

Αγαπά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις προωθητικές τους πτυχές είτε πρόκειται για αυτοπροβολή είτε για προώθηση ενός έργου ή παράστασης. Χρησιμοποιεί όσα περισσότερα μπορεί και παίρνει πολύ σοβαρά τις ευχές γενεθλίων στο Facebook.

Σκορπιός

Χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως πηγή συλλογής πληροφοριών και νέων γνωριμιών, ειδικά αν υπάρχει κάποια που του έχει τραβήξει την προσοχή. Ανήκει σε αυτούς που φλερτάρουν μέσω διαδικτύου -και δια ζω΄σης και με κάθε τρόπο για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους- και αν περιμένεις να δηλώσει σε σχέση στο Facebook θα απογοητευτείς.

Τοξότης

Είναι παιδί του κόσμου και το αποδεικνύει στα social media. Μοιράζεται συνεχώς ταξιδιωτικές φωτογραφίες, νέους φίλους, εξωτικά φαγητά και το πώς νιώθει. Έτσι κι αλλιώς δεν ανήκει σε αυτούς που κρατάνε μυστικά. Το κάνει, το δείχνει.

Αιγόκερως

Είναι λίγο διστακτικός στο Facebook, το Χ και το Instagram - το threads δεν ασχολήθηκε καν να δει τι είναι- και δεν είναι εθισμένος σε αυτά. Του αρέσει περισσότερο το LinkedIn λόγω της επιχειρηματικής του πλευράς και της στοχοποίησης που βάζει.

Υδροχόος

Σου αρέσουν οι πτυχές των social media που αφορούν στην κοινότητα και τις χρησιμοποιείς για να προωθήσεις τους ανθρωπιστικούς σου σκοπούς.

Ιχθείς

Δημοσιεύει πολλά ποστ για την τέχνη ίσως και για την ψυχολογία μέσω Facebook και Instagram, αλλά βρίσκει έμπνευση στο Pinterest. Έχει εξαπατηθεί από άτομα στο Facebook στο παρελθόν, επομένως προσπαθεί να περιορίσει τον χρόνο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.06.2024 - 17:37