Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο

03.07.2022
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο
Ο ανάδρομος Κρόνος ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου και θα τελειώσει στις 12 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Δίας ξεκινά στις 28 Ιουλίου και θα τελειώσει στις 23 Νοεμβρίου και ο ανάδρομος Ποσειδώνας ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου και θα τελειώσει στις 3 Δεκεμβρίου. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο αφόρητο , καθένας από αυτούς τους πλανήτες είναι ανάδρομος κάθε χρόνο, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα να διαρκεί περίπου έξι μήνες κάθε χρόνο. Οι ανάδρομες πορείες του Δία και του Κρόνου είναι λίγο πιο σύντομες, αλλά όχι πολύ, με την κάθε μια να διαρκεί περίπου τέσσερις μήνες.

Ανάδρομος Κρόνος (4 Ιουνίου έως 22 Οκτωβρίου)

Αυτή είναι η τρίτη και τελευταία ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο σταθερό, ζώδιο του αέρα τον Υδροχόο, έως ότου ο δακτυλιοειδής πλανήτης μετατοπιστεί στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου 2023. Ο Κρόνος φέρνει τις συζητήσεις γύρω από τα όρια και τις δομές στο προσκήνιο του μυαλού σου. Τώρα είναι η ώρα να επανεξετάσεις τα όρια που έχεις αντιμετωπίσει (ή που έχεις δημιουργήσει) στη ζωή σου, ειδικά στον τομέα του γενέθλιου χάρτη σου που διέπεται από αυτό το ζώδιο. Για παράδειγμα, αν ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος μέσω του πρώτου Οίκου του εαυτού και της ταυτότητάς σου, θα παρατηρήσεις μια παρόρμηση να επαναξιολογήσεις τα όρια (ή την έλλειψή τους) που έχεις θέσει τώρα στον εαυτό σου.

Aνάδρομος Ποσειδώνας (28 Ιουνίου έως 3 Δεκεμβρίου)

Ως ένας μυστηριώδης και απατηλός πλανήτης, η επιρροή του Ποσειδώνα είναι συνήθως δύσκολο να κατανοηθεί - ειδικά καθώς ταξιδεύει μέσα από τα μεταβλητά νερά των Ιχθύων. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο από το 2011, πιθανότατα έχεις εξοικειωθεί απίστευτα με τη σύγχυση που έφερε αυτός ο πλανήτης στη ζωή σου, ειδικά στον Οίκο που κυβερνάται από τους Ιχθείς στον χάρτη σου. Τώρα είναι μια στιγμή που μπορεί να παρατηρήσεις ξαφνική σαφήνεια γύρω από το μέρος του χάρτη σου, όπου τείνεις να είσαι πιο επιρρεπής στην εξαπάτηση, κάτι που μπορεί να σου επιτρέψει να πλησιάσεις προς το παρόν λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Ανάδρομος Δίας (28 Ιουλίου έως 23 Νοεμβρίου)

Ο Δίας θα γίνει ανάδρομος στο ζώδιο της φωτιάς του Κριού για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια, καθιστώντας αυτό τον ανάδρομο, μια εμπειρία που δεν έχεις βιώσει για πάνω από μια δεκαετία. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της ανάπτυξης, της πίστης και της αφθονίας και όταν γυρίζει ανάδρομος, τείνουμε να βλέπουμε κάποιες καθυστερήσεις γύρω από την επέκταση των θεμάτων που σε απασχολούν και είναι μια στιγμή όπου μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια. Δεδομένου ότι ο Δίας διογκώνει γρήγορα τα θέματα στον Οίκο του γενέθλιου χάρτη που κυβερνά ο Κριός από τις 10 Μαΐου, αυτή η ανάδρομη κίνηση θα χρησιμεύσει ως περίοδος επιβράδυνσης, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δεις καλύτερα και να αναθεωρήσεις αυτά τα θέματα.